Ahojte,
Idem kamaratke na svadbu a neviem co jej kupit. Nebojte necakam ze mi vymylite perfektny darcek na mieru pre niekoho koho ani nepoznate. Ale nikdy som na svadbe nebola a vobec nemam predstavu co je vhodne.
Ahojte,
Idem kamaratke na svadbu a neviem co jej kupit. Nebojte necakam ze mi vymylite perfektny darcek na mieru pre niekoho koho ani nepoznate. Ale nikdy som na svadbe nebola a vobec nemam predstavu co je vhodne.
Pytala som sa znamych a viaceri mi vraveli ze mam dat len peniaze, ale to sa mi moc nepaci. A keby aj, nemam ponatia kolko sa ocakava. Potom take bezne veci do domacnosti ako radia vsetky babky dedkovia tety ujovia mi tiez nepridu ako najlepsi napad kedze ten par uz spolu nejaku dobu zije vo vlastnej a vybavenej domacnosti. Takze ma zaujimaju len nazory co ste kedy darovali vy. Dakujem
tiež mi napadli praktické veci do domácnosti ale keď už spolu žijú, hm, nemajú niečo čo si chcú kúpiť ešte? Aspoň z nejakej oblasti? Napr nejaká darčeková poukážka že by ich potešila. alebojaneviem, niečo čo by im pripomenulo deň spečatenia svojej lásky, niečo Tebou vyrobené pre vás osobné a potešujúce... či už dávam tiež babkovské rady?
kamoškin brat napr keď sa ženil tak si spravili stránku kde si vypísali veci ktoré by sa im zišli a ľudia to odklikávali podľa toho, čo im plánovali dať a zároveň to bolo anonymné a zároveň každý vedel, čím ich poteší... tento zvyk by sa mohol globálne osvojiť si myslím
presne peniaze sa hodia, pretože si novomanželia môžu kúpiť čo chcú, prispieť si na dovolenku alebo len vyplatiť hostinu plus by som dala k peniazom nejakú drobnosť (flašu alkoholu, kvety... to už ty musíš vedieť)
Určite daj radšej peniaze. No a koľko? Ide asi aj z akých pomerov sú. Ale ja by som to riešil tak, že ak by som vedel nejaký dar, ktorý im niekto kúpil, zistil by som jeho cenu, zaokrúhlil čiastku nahor a toľko dal.
@motyylia súhlasím, všetko by bolo jednoduchšie a nedostali by potom napr. 5x rovnakú sadu hrncov… Ja osobne by som im asi darovala nejaký "zážitok" - zoskok s padáku napríklad. Pokiaľ by nikto z nich teda nemal strach z výšok… zdravotné problémy atď. Ty ich poznáš lepšie ako my všetci dohromady takže asi by si mala vybrať niečo čo sa k ním hodí. Keby že poukaz tak do obchodu do ktoré vieš že aj naozaj (často) chodia, (ja Nwm napr. Ikea, tá sa zíde vždy) a keby že peniaze tak asi nejako originálne, v špeciálnej obálke alebo nejakom prianíčku… je to na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Pytala som sa znamych a viaceri mi vraveli ze mam dat len peniaze, ale to sa mi moc nepaci. A keby aj, nemam ponatia kolko sa ocakava. Potom take bezne veci do domacnosti ako radia vsetky babky dedkovia tety ujovia mi tiez nepridu ako najlepsi napad kedze ten par uz spolu nejaku dobu zije vo vlastnej a vybavenej domacnosti. Takze ma zaujimaju len nazory co ste kedy darovali vy. Dakujem
kamoškin brat napr keď sa ženil tak si spravili stránku kde si vypísali veci ktoré by sa im zišli a ľudia to odklikávali podľa toho, čo im plánovali dať a zároveň to bolo anonymné a zároveň každý vedel, čím ich poteší... tento zvyk by sa mohol globálne osvojiť si myslím