Kurva,Kokot tu by sa mi za to vysmiali do piče,ani by som navrh nepodala a rozsudok v sudnej kauze by bol jasny...vzhladom k tomu,že nie som ťažko zdravotne postihnutá!
kokos tak to je moc- niekto je ,,zavisly na metale" tak ma narok zadarmo poberat prachy od statu- zajtra moze prist dalsi zavisly napr na spanku alebo telvizi a tiez dostane?nie je to dehonestácia tých ludí co majú vážny zdravotný postih ?
@sprejerka01 No veď toto... Moja mamka ma problémy s chrbticou a jej neudelili ani len čiastočný invalidný dôchodok...Dokonca bola tehotná, bolela ju chrbtica a musela robiť do 8.mesiaca... Kokoti!
@wicki Moja starka v mladosti strašne trpela.pretože bola tyrana...mala 8 zlamany nos a podobne veci....nie je zničená len psychicky ale i fyzicky...že jej už nesluži chrbtica a rednu jej kosti ine podobne choroby....a tiež....sttrašne skurvená politika!
@wicki ja idem na zdravtotnu...čiže akonahle dokončim strednu popriade nadstavbu tak letím do rakuska...do pišče odtialto...zarobiť si a našposriť na vysoku...pretože moja mama tiež nie je automat na peniaze...
@sprejerka01 No áno,veď toto..Tak ja mám nejaké našporené na životnej poistke,takže z toho výšku a potom bye-bye Slovensko! Už tu budem chodiť len za súrodencami a za rodičmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kurva,Kokot tu by sa mi za to vysmiali do piče,ani by som navrh nepodala a rozsudok v sudnej kauze by bol jasny...vzhladom k tomu,že nie som ťažko zdravotne postihnutá!
KOKOTINA!
ale aj ja chcem!