@lubobs To bolo dávno, ešte na strednej ma na to namotal @lawful_good A odvtedy som zistil že viacerí moji známi hrávajú, tak sme spravili takú nestálu grupu a s času na čas zadrtíme
hravali sme to na jednom fore, vydrzalo nam to asi pol roka, ale bola to zaujimava skusenost... aj ked sme asi nemali prilis dobry system, trochu sa to tam plietlo
Ja som na fináliu chodila... potom sa tam X vecí menilo, X-krát sa zrušila a znova obnovila, normálny smrteľník sa nemohol zaregistrovať a ako vidím, rovnako to je aj teraz
hmm a kto by mi tam tak poslal pozvánku? Nehrám sa to... :/
pozerám, že sa tú druhú stránku to netreba, ale zase tam chcú informácie, o ktorých nemám ani páru, jak ich dobre vymyslieť. Z toho mi vyplýva, že nemám šancu O.o
radsej si zahram stolne...co je to iste v podstate, len ma premislenejsie pravidla, vydim ludi z ktorymi to hrajem....alebo potom este z kamoskou cez ICQ obcas
@norry , @idea - no bolo to urcite neprehladne, aspon ja som z toho bola magor, ked som sa snazila stiahnut to v nejakej rozumnej podobe a pretransformovat to do niecoho schopneho
ja a rpg, to je láska na prvý pohľad a na celý život finálii ostávam verná, i keď sa mi nepáči "pozvánková registrácia" a zdá sa mi, že väčší šmrnc mala pred prerábkou a čaro postupne stáca, no napriek tomu z nej odísť nedokážem - na belfirine som zaregistrovaná a to je asi tak jediná aktivita, ktorú som na tej stránke vyvinula a derethia sa mi nepáči a zrejme sa mi páčiť ani nebude, takže tam nejdem.
nenašiel by sa niekto, kto by mi tu pozvánku poslal? ja som roky chodievala na finu aj na durm keď bol... ale potom... neviem, nejak sa tam všetcia povadili... bohužial
Jeee RPG moja závislosť ale tak napríklad takú Finu som nikdy nehrala, len mi ju ukazoval kamoš. Začínala som s HP potom Divia a teraz už dlhú dobu je to Numínia je to možno trošku iné, ako stránky Finálie, Divie a Derethie ale práve pre to sa mi to strašne páči ak by sa k nám chcel niekto pridať, napíšte správu.. aaa nech žije slovné RPG
nemohli by ste mi niekto poslat pozvanku na www.finalia.sk ??? chcem sa tam zaregistrovat ale neak sa mi tym nedari :S poslite mi ju plz na rebekka@centrum.sk
reebeka sme dve prosim posle mi niekto pozvanku na finalia.sk ??????? strasne sa tam chcem dostat a cely den sa snazim najst niekoho kto by mi bol ochotny poslat pozvanku na sandika.sutkova@centrum.sk vazne prosim cely den to hladam !!!!! to tu neni nikto kto by mi poslal jednu posratu pozvanku ????!!! jeden email by vas fakt nezabil ! sandika.sutkova@centrum.sk plllls !!!!
snad sa mi este dostane nejakej odpovede, tak-ci-onak by ste ma velmo potesili nejakou ceskou al. slovenskou textovou rpg-ckou (inou nez spomenute), kde sa nevyzaduje byt studentom, resp. plnit veci ako su domace ulohy a pod. (Neviem odkial tento fenomen prisiel, ale podla mojho skromneho nazoru, rpg stranky nie su od toho aby ste museli robit nejake ulohy, ale aby sa hralo rpg). That´s what I´m looking for. Thx
ja som nedávno začala na apricis.eu, a zatiaľ som nadmieru spokojná je tam pomenej ľudí, no dobrý kolektív a aktívny.. predtým som bola na rokforte, finálií a divií a toto je po rokfe naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Tie na comp (cez fóra a pod... ) ma až tak nebavia... tá interakcia nie je až tak veľká
A naj je systém ktorý sme teraz vyrobili a hráme podľa neho
@ygor aj ja to chcem skúsiť ako ste sa na to dali? zrazu niekto prišiel s nápadom, alebo si sa len pripojil k skupine?
(neviem či je to to isté, ale nejakú dobu som chodil na davano (www.annun.sk , v pravom menu pod online hrami), a to je pre mňa naj )
Vidím že niesom jediní čo sa rád hrá s RPG!
A na susedov co este nedavno vyrabali hned oproti nam drogy
kde je tan starý herypoterovský skin?
madafak čo znamená ten kód na registrácii?
pozerám, že sa tú druhú stránku to netreba, ale zase tam chcú informácie, o ktorých nemám ani páru, jak ich dobre vymyslieť. Z toho mi vyplýva, že nemám šancu O.o
ale hviezdičková rpg je prekrásna.
vopred diky
Všetko som si už prečítala a zrazu zistím že tam treba niaký kód?
Prosím poslali by ste mi ho niekto? prosím prosím
Chcem vedieť aké to je keď o tom všetci tak rozprávajú, aké je to super =P
A k tomu, MILUJEM RPG