Nemylsite si že som nejaká modelka alebo čo ale porste mi to nedalo iba len no nedávno som zistila že som za svetový mier a aby tu bol konečne poriasdok na tomto svete keď tu raz už možnio nebudem sdtane sa thaq ale gteraz nemožnéé a čo ma najviac sere sú
Hehe, Pandy sa vobec nelovia a uz vobec nie na jedlo. Ved ziju pomaly uz len v zoologickych zahradach kde ich krmia vselijakymi afrodiziakami a samcov viagrou aby sexovali a rozmnozvali sa kedze su uz na pokraji vyhynutia.
diky pekne no ale ekd uz thaq....pandy sa sice mozno nejedia alôe tam dke ziju ich zeru iba ty sprosti pytliaci kery ich predavaju alebo kozu alebo co uz z nich maju...
ja som na to prisla thaq ze som nieco kukala.......ano prisla a neavno to je pred mesiacom...a zaloz si ty diskusiu napis arada napisem nejaky ten komentar
Mischulqa vidim ze ti chyba skola...Zasa riešiš svetový mier?? Mnoo neboj v skole nieco vymyslime co bude hodne aspon poznamky a bude to OK...len dýchaj...
lindusqa ja t myslím upríme dokonca aj mira sa ku mne pridáá pochopila som že tento svet ani ti neubdem hovoriť londýn bude o 100 rokow pod vodou a my ľudia budeme tučný napchanci..
Podla Nostradama by este mala byt 3. svetova a po nej tisicrocny mier. Mozno sa dockas, ale na tvojom mieste by som travil svoj cas inak ako cakanim na to...
A k tym pandam... pandy v zivote nikto nejedol. Mozno niekedy v minulosti, ale teraz je panda vzacny ohrozeny a chraneny druh, co zije len v Cine a len pre ne a preto aby prezili sa snazia nejako geneticky vyvinut take druhy bambusovych porastov, co by vydrzali dlhsie a zarucili pandam dlhsiu zivotnost a vacsiu reprodukciu, aby mali dostatok jedla.
Keby niekto ulovil a zjedol alebo predal pandu, dostal by podla mna aspon tolko rokov, ako za vrazdu prezidenta USA.
Na svete nikdy nebude mier..na to mozes pokojne zabudnut..i ked je to naozaj krasna predstava, ze by sa vsetci mali radi a navzajom si pomahali..Lenze v dnesnom svete je to naopak...aby clovek dosiahol svoj ciel je schopny urobit vsetko..a tak to bolo aj bude..nic s tym nenarobis...ale mohli by sme sa aspon vacsina riadit tymto heslom: Nerob druhym to, co nechces aby robili oni tebe...
uzasna predstava...svetovy mier....ale to by nemohli existovat velmoci ako USA, nemohli by byt rozne nabozenstva, vlastne asi ziadne, lebo vzdy sa najde niekto, kto neveri a vyvola konflikt...musel by byt vsane dostatok ropy....je to asi nerealizovatelne, ale bolo by fajn, keby sa o to ludstvo aspon snazilo...hm....snivajte s nami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jasne, ze chces svetovy mier. Kto by nechcel?
Aj tak to nijako nevyriesis.
Podla Nostradama by este mala byt 3. svetova a po nej tisicrocny mier. Mozno sa dockas, ale na tvojom mieste by som travil svoj cas inak ako cakanim na to...
A k tym pandam... pandy v zivote nikto nejedol. Mozno niekedy v minulosti, ale teraz je panda vzacny ohrozeny a chraneny druh, co zije len v Cine a len pre ne a preto aby prezili sa snazia nejako geneticky vyvinut take druhy bambusovych porastov, co by vydrzali dlhsie a zarucili pandam dlhsiu zivotnost a vacsiu reprodukciu, aby mali dostatok jedla.
Keby niekto ulovil a zjedol alebo predal pandu, dostal by podla mna aspon tolko rokov, ako za vrazdu prezidenta USA.