Chcem sa opýtať ako ste strávili tohtoročné sviatky ? Neviem či som jediná ale tieto Vianoce mi prišli najprv totálne odveci priški mi to všetko také iba na oko nejak to nevnímam ako pominulé roky ale aspoň som si konečne uvedomila, že Vianoce niesú iba o
nejak si ani neuvedomujem, že sú Vianoce... až do poslednej chvíle som bola v práci, tak ani žiadne tie prípravy u mňa neprebehli ani nič... práca vo mne zabíja ducha vianoc
Stotožňujem sa s hre uvedenými príspevkami. Rodina by mala byť pokope viac ako len na Vianoce ale táto doba to bohužiaľ neumožňuje. Čaro Vianoc už neexistuje - ostal tu len nejaký komerčný záujem, ktorý trvá od augusta do júna. Ľudia sa naháňajú, sú vystresovaní a smutní a kvôli čomu? Kvôli dvom pár dňom v roku, kedy by mali byť naopak šťastní Je to veľmi smutné obdobie - veď prečo sú tu také komentáre a prečo bola založená táto téma? No pretože je to hlavne o nepohode, strese, hádkach, nervozite...a kde je pokoj a láska?
tieto vianoce su pre mna smutne, verila som ze to "caro vianoc" sa nejak dostavi, ze ludia okolo mna sa naladia na rovnaku sviatocnu vlnu, ale... ostala som v tom sama, momentalne som sama doslova lebo vsetci isli za rodinou a ja strazim dom so zvieratami. aj priatel je pri rodine, dufala som ze mi bude robit aspon on spolocnost ale nejak to nevyslo. nehovoriac o tom ze vonku je skor jar ako zima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
u mňa vianoce boli len pár minút za stolom ..
hned druhy sviatok ktory budem v case samostatnej existencie rusit (prvy je velka noc)
cela tato idea ze sviatky kludu a pokoja a nic nemozes lebo vianoca mi pride dost scestna
ja sa pohadam podla situacie a nie podla datumu v kalendari
Vsetky tie príprvi okolo vecera, otvaranie darcekov hoc aj uplne lacných srandovanie kukanie TV nejaká spolocenská hra...
Ano rodina má byt spolu pocas celeho roku, tak ako by clovek mal oslavovat zivot celý rok a nie len na "nardeniny" ...
Chudáci moderný ludia...