Neviete ako je na tom štadión? Videla som tam tuším horieť nejaké svetlice a to bolo ešte pred zápasom, takže si nedokážem predstaviť čo sa tam dialo po zápase
komickyfutbal robia s toho vedu prevrat s slovenskom futbale pridu naja češy dostaneme 5 a sme tam kde patrime ale apropo pekne šance bolia poliaci to dobre doebkaly
21 no musime hlavne začat odmladeže...teraz je tot ak kdo am vaic love tak jeho syn sa dostane do dobreho klubu...čo ymslite z mintalom mintal to neni ani futbalista a kde sa dostal...donemecka ho zobraly lebo nevedeli čo je zač... a tie goly čo dal...s takých šancí čo mu nahraju presne donohy kdo by nedal gól
VYHRALI SMEEEEEEE!!!!! ja som vazne tancowala, ked sme dali tie goly... a smiala sa na nich, akoze wtipne to bolo fakt ale neni dolezite ako, hlavne ze mame bodyyyy
len si kritizujte podaktorí. Poznám kopeeeec takých ludí ako vy. Len kritizovať vedia, ale ked naši potom postúpia na MS alebo naložia čechom, tak budete v prvom rade pokrikovať ako ste im verili ! Presne ako v hokeji našom. Ked sme skončili 2. a ani nehovorím ked sme boli majstri sveta ! Videl som stráááášne vela ludí, ako pred zápasmi našich odrovnávali, a zahrabávali pod zem, a po výhrach ich na hrad posielali....strčte sa niekam, našim treba veriť za každých podmienok, a priať im každý jeden úspech. Aj ked nepostúpia, treba sa vedieť tešiť z toho, že zdolali súpera ako Polsko, že po 11. rokoch dokázali v dôležitom zápase poraziť súpera, ktorý je vo svetových tabulkách pred nami, že možno sa tu rysuje nádej na postup na svetový šampionát, tam kde poliaci boli posledné 2 razy, a naši futbalisti ani len nesnívali o tom. Kto chce na nich nadávať, nech si ide nadávať niekam do krčmy treťotriednej, kam to aj patrí, ale nech nezhadzuje verejne slovensko...
@19 no okrem Vitteka sa nikto nešmýkal... a aj keby áno, proste pršalo, to si nevyberieš
ale inak som bol milo prekvapený, góly šťastné, ale hra bola na naše pomery veľmi dobrá... Poliaci dali gól tuším z jedinej strely na bránu a aj to tam bol pravdepodobne ofsajd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
futbal je skvela hra milujem ho
ale inak som bol milo prekvapený, góly šťastné, ale hra bola na naše pomery veľmi dobrá... Poliaci dali gól tuším z jedinej strely na bránu a aj to tam bol pravdepodobne ofsajd
tak ak vedia robit dobre taký bordel ako aj piť... ktovie ako vyzerala potom BA
Jendrisek,Zabavnik boli najviditelnejsi.. v zavere Sestak a Kozak
a Boruc je king !! =D