Aby ste o tom neštebotali len v statusoch, zhrňte váš dojem z dnešného hokeja z Ruskom. A čo výmena brankára, bola to dobrá voľba? V utorok o 11:15 nás čaká posledný zápas s USA, ktorí sú momentálne #1 v našej skupine.
nebol to zlý zápas aj sa mi páčila hra až na poslednú presilovku. bohužiaľ nemáme brankárov, ktorí by dokázali aj podržať nie len podrážať. to je tá chyba, výraznejší úspech bez aspoň priemerných brankárov sa urobiť nedá.
@storm8 rusi vyhrali, v utorok hrame este jeden zapas s USA, aj kebyze ho vyhrame nemusime sa dostat do stvrtfinale, podla toho ako najblizsie svoje zapasy odohraju francuzsko a nemecko
@dannyd14 bohužiaľ nie sme tak silní duševne momentálne, aby sme hrali v pohode za stavu, keď prehrávame o gól o dva. to sa prejavuje aj na ofenzíve. brankári na týchto MS nepodržali nás zatiaľ v zápasoch ,keď sme potrebovali to najviac skôr naopak zrazili do kolien.
@miki24 ale s 1 golom sa neda uspiet. Nam len tie goly chybaju. Minuly rok bol plodny na to, ale teraz to nejako nepada do brany z nasej strany. Treba to zahodit za hlavu a pripravit sa na dalsi (snad nie posledny) zapas.
ja hokej rada, držím im vždy palec, ale načo sa rozčuľovať. proste naši majú ešte veľkú cestu pred sebou, kým z tých mladých vyrobia tím, ktorý bude schopný držať si nejakú úroveň viac rokov po sebe.
mňa osobne viac prekvapil minulý rok, ako tento aktuálny.
akože okej, aj ja niekedy použijem formulku "my", keď rozprávam o tíme, ktorému fandím (hej, dokonca som to použila aj pri chelsea ), ale vzťahuje sa to len na pojmy "hráme, prehrávame, vyhrávame, dali sme gól", pretože to je kratšie ako "slovenský tím dal gól"
ale rozprávať o niekoho duševnom rozpoložení (od komentátorov človek pochytí riadne blbosti niekedy a hrá sa potom na vševediaceho, že?) a pri tom použiť "my" je fakt divné.si momentálne duševne slabý alebo to máš permanentne?
ale ajtak,kde su ? kde sa zapracuvavaju do timu? ak by sa zapracovavali a pracovalo sa do buducna ,tak hraci ako stumpel satan a ini co sa tam prechadzaju lebo nevladzu by tam neboli a hrali by ti mladi ktorych vujtek nepovolal (sykora napr)
v buducnosti to bude len a len horsie,zlate casy su za nami daleko daleko
Naši hrajú dobre ale vždy keď strieľajú dajú žrďku alebo čo a s rusmi dosť faulovali. Z toho čo som ja videla sme sa furt tlačili a mali sme milión príležitostí a rusi málo (hlavne v 1. tretine). Uvidíme ako to bude s ruskom.
@dannyd14 mne sa vidí to podobné ako s týmto. so švajcami 1 g, s Fínmi 0, Kanaďanmi 2 atď. v tom nebol veľký rozdiel podľa mňa. základ je dať gól ako prvý a to nám veľmi nejde narozdiel od týchto MS, ak sa dá prvý tak je to lepšie, i keď proti Rakúšanom sme si to pokazili..
Nemáme tam žiaden super tým. Dokonca ani taký aký sme mali minulý rok. Podľa mňa mohli len prekvapiť. Hoc je pravda že vzhľadom na skupinu som postup do štvrťfinále čakal. Je jedno či nadávame na útočníkov že nestrieľajú góly, obrancov že zbytočne faulujú alebo brankárov že púšťajú lacné puky. Proste je to tímová hra a keď raz podávajú ako tým mizerný výkon tak vyhrať nemôžeme.
@miki24@dannyd14 sa chcem zapojiť chlapci aj ja ak môžem sa možno niečo priučím súhlasím s tým, že nám nejde tento rok dávať góly ale absolútne ale s tým brankárom, jednu vec som si všimla opravte ma ak sa mýlim ale aj dnes to bolo dosť vidno. hlavne ten tretí gól - veď tam Janus bol úplne sám, či nie ? a takých situácií kde je zrazu náš brankár sám s ruským útočníkom bolo teda viac... čo som zase na druhej strane pri Rusku nepostrehla vôbec, vždy sa hneď okolo neho točia traja obrancovia, tak jasné, že to má ten brankár oveľa ľahšie, keď je okolo neho takmer nepriestrelný múr obrancov no nie
@micenzo nesledujem velmi hokej inych nasich hokejistov ale chodi aj ten v TV, no podla mna maju este daleko od elity. A mas pravdu, zlate casy su davno zanami no napriek tomu sa nam minuly rok podarilo vybojovat do finale
@grietusha to nie od komentátorov, ale celkovo tím tvoria aj fanúšikovia nielen hráči, preto to označenie my a myslím´si, že si ho môžem dovoliť vzhľadom k tomu, že som na každom zápase slovenskej repre u nás a bol som neraz aj na majstrovstvách sveta v hokeji i v iných štátoch.
@micenzo vacsia skoda je ale ze nas nepridu podporit nasi najlepsi hraci, ktori hraju nhl...vtedy by bol cely nas tim uplne o niecom inom a take ze lotyssko alebo rakusko by nas vobec netrapili
@lovinme to je diskutabilné. pre brankára je najlepšie, keď vidí celú dráhu puku pri strelách, preto sa odporúča aj útočníkom v útočnom pásme cloniť pred brankárom, čo najviac a tiež tečovať. brankár by mal vedieť vykrývať uhly ak má dobrý výhľad strely. góly medzi betóny brankár by dostávať vôbec nemal. tam medzi nimi má mať vždy hokejku. no a z pohľadu obrancov bohužiaľ všetko sa zabrániť nedá napr. ak brankár vyrazí puk pred seba, ako bola jedna situácia aj dnes z polovice ihriska nahodený padáčik a Janus ho vyrazil par centimetrov pred seba prišiel Rus z druhej vlny a trafil tyčku. preto dobrí brankári vyražajú puky za bránku do strany, bo z tamade veľké nebezpečenstvo nehrozí.
@grietusha ty si vcelku športovo zbehlá ak by si nefandila Chelsea, tak ťa aj pochválim
myslím si, že univerzitný tím USA je poraziteľný
+Lotyši už vypadli do Béčka s 18 aj 20tkou, takže zajtra vypustia dušu, aby sa zachránili a určite sú na tom výkonnostne lepšie ako Francúzi a nezaslúžili by si vypadnúť na úkor Rakúska, ktorého maximum je zrejme pendlovanie medzi kategóriami
suma sumárum - očakávam, že to máme plne vo svojích rukách
@jerometoucanrainbow ani nie som, baví ma v podstate len hokej. ako decko som kukala NHL, zbierala kartičky a hrala
"EA sport presents... NHL 98" a majstrovstvá si vždy rada pozriem.
(ešte pozerám skoky na lyžiach, ale tým vôbec nerozumiem. proste ich len pozerám a fascinujú ma )
a Chelsea "fandím" len preto, že som kukala ich zápasy s bývalým frajerom, ktorý ich má za svoj najobľúbenejší tím. dokonca som teraz v stredu bola aj v krčme pozerať Chelsea vs. Tottenham
@grietusha to nie je zvyčajná kombinácia slečna NHL98, Chelsey a skoky na lyžiach. podobné dievča by som prijal aj keď osobne fandím Realu už vyše 20 rokov, lebo sa mi páčili ich dresy a takto to napokon zostalo. Skoky na lyžiach pozerám pravidelne s ockom.
čo myslíš, prečo som taká neznesiteľná "sarkastická bolesť v zadku"? väčšinu svojho času trávim v chlapskej spoločnosti.
jo, dala, ale na myši to nebolo ono, pokiaľ si hral proti niekomu, kto šiel na klávesnici. bol jasne v prevahe, sviň. inak hrala som ešte aj 2000, ale tá ma tak nebavila. ale mala super intro! tam hrali Garbage
@jerometoucanrainbow jo, práve sme sa o tom bavili so spolubývajúcim a ešte, ak si streľal od mantinelu od modrej (sprava), tak si tiež vždy dal gól. ale len pri tej "hornej" (neviem ako inak opísať bránu, ktorá bola na monitore hore ) bráne. pri tej "dolnej" si predtým musel urobiť takú menšiu otočku, ak si chcel dať taký gól. vieš, ako ma ako 9-10 ročnú nehorázne iritovalo a ponižovalo, že mi môj brat vždy dával góly nejakým Satanom? (schválne si vždy vyberal Šatana a smial sa mi za to, lebo sa mi o tom aj snívalo )
@jerometoucanrainbow neviem, neskúšala som hrať tie hry z tých časov teraz, takže o bolestiach hlavy nič neviem ja už hrám len úplne staré (prince a settlerov 2 ) alebo bulánkov nič iné
nechcela, matematičkou som chcela byť. neviem, čo sa stalo, že študujem súčasné umenie
@kosmiklove však Brodeura človek proste musí milovať? NJ Devils nikdy neboli mojimi favoritmi, ale Brodeur je proste hrdina.
@jerometoucanrainbow presne! settlers sú najviac super! je fakt, že keď som začala hrať 1tku, tak som tomu vôbec nerozumela a bavila som sa jedine sledovaním prasiatok a farmárov, ale keď vyšla 2jka, tak som aj ja mierne vyrástla a už mi to šlo ako po masle!
ja som hrala max princa 2jku, ale asi viem, čo budem robiť celú stredu večer bulánci polštářoví sú najlepší, keď je na to myseľ pripravená!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale tak čo už,nevadí,hrali pekne celkom...aspoň na začiatku
na druhú stranu... ten stres, že vyhrať musíme, pretože:
v každom prípade v zápase GER-FRA je jedno, kto vyhrá, pretože ak s USA prehráme, tak nejdeme do štvrťfinálne.
a ak FRA vyhrá aj nad LOT aj nad GER, tak je úplne jedno, či vyhráme alebo prehráme, lebo do štvrťfinále v tom prípade nejdeme tak či tak
ja hokej rada, držím im vždy palec, ale načo sa rozčuľovať. proste naši majú ešte veľkú cestu pred sebou, kým z tých mladých vyrobia tím, ktorý bude schopný držať si nejakú úroveň viac rokov po sebe.
mňa osobne viac prekvapil minulý rok, ako tento aktuálny.
vid 40 rocny jozko stumpel
akože okej, aj ja niekedy použijem formulku "my", keď rozprávam o tíme, ktorému fandím (hej, dokonca som to použila aj pri chelsea ), ale vzťahuje sa to len na pojmy "hráme, prehrávame, vyhrávame, dali sme gól", pretože to je kratšie ako "slovenský tím dal gól"
ale rozprávať o niekoho duševnom rozpoložení (od komentátorov človek pochytí riadne blbosti niekedy a hrá sa potom na vševediaceho, že?) a pri tom použiť "my" je fakt divné.si momentálne duševne slabý alebo to máš permanentne?
ale ajtak,kde su ? kde sa zapracuvavaju do timu? ak by sa zapracovavali a pracovalo sa do buducna ,tak hraci ako stumpel satan a ini co sa tam prechadzaju lebo nevladzu by tam neboli a hrali by ti mladi ktorych vujtek nepovolal (sykora napr)
v buducnosti to bude len a len horsie,zlate casy su za nami daleko daleko
ale ja som zlá spoločnosť ... ja a hokej sme priateľmi len pri MS .. aj to väčšinou cestou statusov na fb
myslím si, že univerzitný tím USA je poraziteľný
+Lotyši už vypadli do Béčka s 18 aj 20tkou, takže zajtra vypustia dušu, aby sa zachránili a určite sú na tom výkonnostne lepšie ako Francúzi a nezaslúžili by si vypadnúť na úkor Rakúska, ktorého maximum je zrejme pendlovanie medzi kategóriami
suma sumárum - očakávam, že to máme plne vo svojích rukách
"EA sport presents... NHL 98" a majstrovstvá si vždy rada pozriem.
(ešte pozerám skoky na lyžiach, ale tým vôbec nerozumiem. proste ich len pozerám a fascinujú ma )
a Chelsea "fandím" len preto, že som kukala ich zápasy s bývalým frajerom, ktorý ich má za svoj najobľúbenejší tím. dokonca som teraz v stredu bola aj v krčme pozerať Chelsea vs. Tottenham
ale je nemožné toto pozerať a nemilovať Brodeura. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach )
a vraj ideálna žena neexistuje
NHL98 , tá sa ešte dala hrať aj na myši
@jerometoucanrainbow a pijem pri tom pivo a slivovicu!
čo myslíš, prečo som taká neznesiteľná "sarkastická bolesť v zadku"? väčšinu svojho času trávim v chlapskej spoločnosti.
jo, dala, ale na myši to nebolo ono, pokiaľ si hral proti niekomu, kto šiel na klávesnici. bol jasne v prevahe, sviň. inak hrala som ešte aj 2000, ale tá ma tak nebavila. ale mala super intro! tam hrali Garbage
vyrovnané to bolo lebo zo stredového kruhu švihom sa dal insta prehadzovať brankár a nikdy to nechytil
ja som hrával dlho 99, tam to hudobne spríjemňoval David Bowie-Heroes( i keď vtedy mi ešte necvakalo, čo za skvelú hudbu to je)
@sisssa081 aj na pivo a poldeci?
to preto si taká poďakuj bratovi, že ťa usmernil správnou cestou
i keď s tým Satanom riskoval, že sa dáš na cestu viery
skôr riskoval to, že som neznášala Šatana a pri zápasoch som zásadne fandila slovenskému protivníkovi. (čo sa dialo do mojich 12ich možno )
i keď jednu hru z 1999 sa hrávam do dnes, i keď trocha iné módy
ty si nechcela byť informatička?
to bolo len tak tak, že ti neunikli medailové úspechy
nechcela, matematičkou som chcela byť. neviem, čo sa stalo, že študujem súčasné umenie
@kosmiklove však Brodeura človek proste musí milovať? NJ Devils nikdy neboli mojimi favoritmi, ale Brodeur je proste hrdina.
princovia sú fajn aj tí noví a vankúše to je naj oddychovka ráno okolo 4
si si to zrátala asi
ja som hrala max princa 2jku, ale asi viem, čo budem robiť celú stredu večer bulánci polštářoví sú najlepší, keď je na to myseľ pripravená!