Ja napríklad rád jem nemiešaný čokoládový smotanový jogurt tak, že najprv odjem zo 3 lyžičky bieleho jogurtu (ktorý má príjemnú čokoládovú arómu, ale tiež príjemnú kyslosť a sviežosť) a potom to celé rozmiešam a vychutnám si zvyšok, ktorý má pochopiteľne vyššiu koncentraciu čokoládovej chuti.
Alebo (hoci to som už dlhšie neurobil myslím) som rád niektoré napolitanky (najviac asi Kakaové rezy) jedol tak, že som odhryzal po vrstvách.
A hej, ešte že mesiačik mandarínky dakedy najprv prehryznem šupku v tom "špici" a potom zlupnem a zjem šupku zo strán a potom zjem tie vnútorné kúsky a zvyšok.
Tie jogurty robím väčšinou až vždy, toto ostatné zriedkavo, ale keď som bol menší a mal menej povinností a záľub, tak som zvykol asi viac.
vacsinu veci jem po vrstvach kavenky, kolace s plnkou, vsetky taketo veci. Aj nemiesany jodurt vacsinou jem tak, ze ho proste jem odvrchu dole, bez toho, aby som to pomiesala.
najskor si pizzu rozkrojim na trojuholniky resp. na kusky, ked robime velku hranatu na plechu, najskor odrezem vsetky okraje a vyhodim a potom pekne priborom - v zivote som nejedol rukami
ked varime kapustnicu na vianoce, huby (hriby) varime zvlast a potom tu vodu vlejeme do kapustnice a hriby sa vyhadzuju
nikdy si nepomiesam krupicovu kasu, lem pekne od okraja, tie maslove oká s kakaom a skoricou si odsuvam vzdy nabok ako najvacsiu mnamku a to zjem potom uplne na koniec, ale nesmie to byt pomiesane
ked jem napr. pecene kurca alebo kacku, nikdy sa ho nedotknem rukou, vzdy si najskor vsetko maso pooberam priborom, kosti musia z taniera, koza tiez a az potom sa do toho pustim
ked jem chleba s niecim, to je jedno s cim - maslo, pastika, natierka... spodna korka musi vzdy prec prip. si krajec nakrajam na pruzky a potom ma z toho take "jednohubky" na dvakrát do úst
nieco jem rukami alebo lyzicou to co ini priborom alebo ked si zapekam chleby,tousty,rozky tak ich potom pootvaram a jem tak nie take zlepene no a odkedy mam zuby nahovno tak jem vsetko divne krajam si a tak
varievam si taku hustu polievku ze ju jem cinskymi palickami a vodu s misky uskavam / pripade lyzickou naberam len vodu, neiekdy mam obdobie kedy jem vsetko palickami.. alebo napr chrumky si nasypem do misky a jem ich lyzicou
Jogurt jem podobne ako staphylo. KitKat, 3bit a podobne jem tak, že najprv okúšem čokoládu a až potom zjem tu sušienku. Kinder bueno jem, že najprv zlizem tu náplň, až potom zjem sušienky. Čokoládu si nechávam jednotlivé kocky rozpustiť na jazyku Rohlík ani žemle si nikdy nekrajam napoly, všetko len poukladám na vrch. Z pizze najviac zbožňujem okraje, takže tie si vždy nechávam na koniec. Burger jem príborom ak je príliš veľký. Veci, čo iný jedia s vidličkou, jem lyžicou. Takmer vôbec nesolím, všade dávam len minimálne množstvo soli.
Frajer to volá, že som na delenej strave. Najskôr zjem to ,,hlavne" jedlo, potom prílohu. Nechápem ľudí, ktorí to jedia naraz. Horalku zjem na dvakrát a Fidorku si pcham do huby celú naraz. Z polievky najskôr vyjem hustú časť a potom tekutú. A tak.
Jem kivi so šupkou
Na raňajky si dávam pečivo 'na oklamanie' čiže ho rozpolím po dĺžke a obe strany si natriem maslom a capnem tam šunku a syr a tvárim sa, že mám dva rožky..vždy začnem jesť ako prvú tú spodnú tenšiu časť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo (hoci to som už dlhšie neurobil myslím) som rád niektoré napolitanky (najviac asi Kakaové rezy) jedol tak, že som odhryzal po vrstvách.
A hej, ešte že mesiačik mandarínky dakedy najprv prehryznem šupku v tom "špici" a potom zlupnem a zjem šupku zo strán a potom zjem tie vnútorné kúsky a zvyšok.
Tie jogurty robím väčšinou až vždy, toto ostatné zriedkavo, ale keď som bol menší a mal menej povinností a záľub, tak som zvykol asi viac.
A vždy zjem z jedla to čo mi najmenej chuti ako prve, aby som končila tym najlepším
ked varime kapustnicu na vianoce, huby (hriby) varime zvlast a potom tu vodu vlejeme do kapustnice a hriby sa vyhadzuju
presne tak isto jem poudinky a napolitanky, ako @Pubertslatinocelny
nikdy si nepomiesam krupicovu kasu, lem pekne od okraja, tie maslove oká s kakaom a skoricou si odsuvam vzdy nabok ako najvacsiu mnamku a to zjem potom uplne na koniec, ale nesmie to byt pomiesane
ked jem napr. pecene kurca alebo kacku, nikdy sa ho nedotknem rukou, vzdy si najskor vsetko maso pooberam priborom, kosti musia z taniera, koza tiez a az potom sa do toho pustim
ked jem chleba s niecim, to je jedno s cim - maslo, pastika, natierka... spodna korka musi vzdy prec prip. si krajec nakrajam na pruzky a potom ma z toho take "jednohubky" na dvakrát do úst
Na raňajky si dávam pečivo 'na oklamanie' čiže ho rozpolím po dĺžke a obe strany si natriem maslom a capnem tam šunku a syr a tvárim sa, že mám dva rožky..vždy začnem jesť ako prvú tú spodnú tenšiu časť