Čaute, rada by som sa vás spýtala na názor, čo by ste spravili v mojej situácii.
S priateľom sme spolu skoro rok, všetko je v pohode až na jeho rodičov. Fotra neriešim, je to alkoholik čo si doteraz nevie zapamätať riadne moje meno a to som u nich d
No. Skus sa porozpravat s priatelom a zistit jeho nazor. Mozno ti povie, preco to jeho mama robi.
Pre vacsinu chalanou je matka vzdy ta prva a jednina osudova zena jeho zivota, takze o nej rozpravaj s nim s citom. Dalej je ocividne, ze mamicka svojho synacika neuveritelne miluje. Mozno ho len nechce stratit, lebo vdi, ze vam to spolu klape a ze je tu to riziko, ze on raz s tebou odide do vlastneho. Ale toto vsetko asi vies.
Moja rada orozpravaj sa s nim a skuste to spolu nejako vyriesit. POvedz, ze sucastna situacia ti nevyhovuje a aze je aj v jeho zaujme to vyriesit.
clovek ked je nejaky, mozes ho vidiet z kolkych pohladov chces, stale bude rovnaky. je to jeho mama, akceptuje ju, ma ju rad a toto vsetko sa da aj ked si to bude uvedomovat... snad chapes co tym myslim.
ja byt tebou to ignorujem, neriesim a necham tomu volny priebeh. je dospely a sam si musi vediet utvorit nazor
@smejkap to, ako ma volá s tým zadkom, mi povedal on. Toto druhé "za všetko môže ona" mi povedal človek, ktorého on vôbec nemá rád a obávam sa, že keď mu to poviem, neuverí tomu a povie, že dotyčná osoba si vymýšľa.
Určite sa s ním o tom skúsim porozprávať... len aby som nevyšla z toho zas ja tá zlá.
@peter_piper veľmi rada by som to ignorovala, doteraz sa mi to aj darilo. Prvý "útok" som odignorovala, ranilo to ale to je jedno. Toto už bol druhý, bude nasledovať tretí a desiaty a neviem... dokedy to budem schopná ignorovať.
@mauinka ak si myslis, ze bude verit viac osobe, ktoru nema rad ako tebe, tak by som sa vazne nad vasim vztahom, a hlavne nad jeho pokracovanim, zamyslela. Vidis, planujes s nim buducnost?
@smejkap ale ty si ma zle pochopila očividne. Vravím, že tomu nebude veriť lebo to povedala osoba, ktorú on nemá rád. On jej neverí, ja áno, ale keďže je to podľa neho nedôveryhodný zdroj tak to tú dôveryhodnosť priamočiaro stráca. Rozumieš?
Ak to vydržíte a budete bývať v inom meste vo vlastnom byte, vystrájanie typickej predstaviteľky dnešnej slovenskej dediny Vám môže byť leda ak smiešne.
holt to budes asi musiet zniest pokial sa neodstahujete a dufam ze tvoj priatel je dostatnocne rozumny a nenecha sa ovplyvnit jej zvastami.. ach ako nemam rada take zenske, ktore nikomu nepraju a len zlo na vsetkych kydaju..
Jediné čo ma napadá je vyhýbať sa jej a ignorovať. Frajerovi rovno povedz že ju nemáš rada a nechceš s nou tráviť čas, že máš rada úprinosť a keď ti niekto povie čo si myslí priamo do očí a nerozoberá ťa poza chrbát a vymýšľa si.
Aj keď priznávam, vzťah to môže dokonale poznačiť.
toto je to najhorsie presne ako si povedala-ze si vymysli, ze ta niekde videla s bohvie kym..
neviem co by som robila, lebo je mi toto trosku zname z istej strany.. jednoducho ked si niekto prijebane mysli taketo veci a chova sa jak jebnuta tak ozaj neviem.. mozno to len prezit a ak budete spolu tak sa niekam odstahovat a ako povedal @alpynus len sa na nej smiat...
ale tak este si mlada a je tazko hovorit o buducnosti a tak..
takze proste sa skus o tom rozpravat s frajerom.. proste ak si verite, tak nejake reci by ti mali byt suma fuk.. aj ked ludska jebnutost je nekonecna..
je to chora teta...ak ta priatel miluje mal by sa rozhodnut pre teba skus sa s nim porozpravat a snad to bude lepsie, alebo sa osamostatnite budete spolu a bez nej... bolo by vam lepsie a hlavne chvilkove navstevy sa daju vydrzat...drzim palce a ak chces tak napis ts mam podobny problem teda nie az taky extrem ale moja nastavajuca svokra ma podla mna tiez nema rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak si to neuvedomuje...nieje normalny...ziadna velka strata
tolerantnejšie, ja neviem.
a možno celá rodine žije spolu v jej klamstvách
Pre vacsinu chalanou je matka vzdy ta prva a jednina osudova zena jeho zivota, takze o nej rozpravaj s nim s citom. Dalej je ocividne, ze mamicka svojho synacika neuveritelne miluje. Mozno ho len nechce stratit, lebo vdi, ze vam to spolu klape a ze je tu to riziko, ze on raz s tebou odide do vlastneho. Ale toto vsetko asi vies.
Moja rada orozpravaj sa s nim a skuste to spolu nejako vyriesit. POvedz, ze sucastna situacia ti nevyhovuje a aze je aj v jeho zaujme to vyriesit.
ja byt tebou to ignorujem, neriesim a necham tomu volny priebeh. je dospely a sam si musi vediet utvorit nazor
Určite sa s ním o tom skúsim porozprávať... len aby som nevyšla z toho zas ja tá zlá.
ignoruj to,je to jej sprostost,tak pre to sa netrap
A riešenie je jediné, odsťahovať sa, ak je to aspon trochu možné, ju nezmeníš a ani jej postoj k tebe. :/
Ak to vydržíte a budete bývať v inom meste vo vlastnom byte, vystrájanie typickej predstaviteľky dnešnej slovenskej dediny Vám môže byť leda ak smiešne.
no skus sa s nim porozpravat,povedz mu ze ta to trapi a ze coho sa bojis..ak ta miluje,mal by to pchopit...drzim palce
Aj keď priznávam, vzťah to môže dokonale poznačiť.
neviem co by som robila, lebo je mi toto trosku zname z istej strany.. jednoducho ked si niekto prijebane mysli taketo veci a chova sa jak jebnuta tak ozaj neviem.. mozno to len prezit a ak budete spolu tak sa niekam odstahovat a ako povedal @alpynus len sa na nej smiat...
ale tak este si mlada a je tazko hovorit o buducnosti a tak..
takze proste sa skus o tom rozpravat s frajerom.. proste ak si verite, tak nejake reci by ti mali byt suma fuk.. aj ked ludska jebnutost je nekonecna..
drzim palce