Aké sú vaše vzťahy so svokrami, týka sa to hlavne dievčat. Ako sa znášate, ak sa neznášate? Aké sú vaše príbehy, skúsenosti? A ako to riešite, aby to bolo lepšie? Ďakujem za každý koment!
Na zamyslenie môže byť, akože zo všetkých vzťahov medzi deťmi-v-zákone a rodičov-v-zákone najnezhodovejšími vedia byť práve tie medzi nevestou a svokrou. Nepočuť veľmi o nezhodách medzi nevestou a jej svokrom či medzi zaťom a jeho tesťami.
nemám ešte, ale na základe skúsenosti z vlastnej rodiny nie je veľmi dobré sa často stretávať, prípadne bývať spolu,lebo to ovplyvňuje život a súkromie mladým
Tak žena sa s mojou matkou hádam ešte ani nepobavila a nemyslím, že k tomu bude veľa príležitostí, keďže sám chcem čo najmenší vplyv mojej rodiny na nás.
Na druhej strane jej mamka je úplne skvelá. Pedagogička, ktorá sa na učenia vyprdla a živý sa výrobou keramiky.
Dobrý kedze si ma nechali rok bývať s nimi aj keď už sa teším keď sa odsťahujeme a budeme sami a budeme sa len navštevovať, to bude úplne stačiť ale viem ze keď budeme mať deti tak nám s nimi veľmi radi pomôžu keď bude treba a poradia, keďže moja mama býva 200km odomňa. A môj priateľ má s mojou mamou tiež dobrý vzťah ale nevidia sa často, ale určite by nebol problém kebyze je to aj častejšie
@sasi2680 Ja sa strašne desím dňa, keď budeme musieť nechať naše decko v opatere svokry, hlavne mojej mame. Najlepšie je prinútiť súrodenca, nech si spraví decko skor, aby človek videl to správanie sa starých rodičov, keď rodičia nie sú nablízku
@karlotiskot tak svokra je ucitelka v materskej skolke, takze ja sa toho nebojim neviem coho by som sa mala bat, oni sa uz na vnucence aj celkom tesia, vsak som s nimi kazdy den,, takze uz asi troska ich viem odhadnut. a priatelov brat ma 18 rokov, takze asi by sa nepotesili kebyze si spravi dieta skor ako my
@sasi2680 No tak ono babky radi podkopávajú výchovu rodičov. Moja mamka to robí sestre takmer dokonale a chúďa dieťa je potom v piči z toho že niekde niečo može a inde je za to trestaná .
no nepotesia ale ty by si mala aspoň istotu občas je treba priniesť obete pre vačšie dobro.
v podstate vychadzame, aj ked mala obcas take poznamky blbe, ale co uz teraz najvacsie rozbroje su kvoli malemu, ale tak ja si vypocujem, prikyvnem a aj tak si spravim svoje (co sa tyka jedla, v ostatnych veciach si rada necham poradit a dokonca sa casto aj popytam jej, ci mojej maminy). nastastie s nou nemusim byvat, takze je to ok vztah, ale zase aj keby mam byvat so svojou mamou, tak sa asi pozabijame. ale v pohode s nou viem byt sama a 2-3 hodiny s nou kecat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Na druhej strane jej mamka je úplne skvelá. Pedagogička, ktorá sa na učenia vyprdla a živý sa výrobou keramiky.
no nepotesia ale ty by si mala aspoň istotu občas je treba priniesť obete pre vačšie dobro.
Priatelova mama aj tato su strasne zlati ludia. S jeho maminou si pisem na messengeri kazdy den
Stretávame sa sporadicky.
ale ona je super. mame fajn vztah podla mna.