Zdravim. Potreboval by som poradit, resp lepsie vyvsetlit rozdiel medzi tymito dvoma zariadeniami siete. Mame doma dva stolove PC...jeden na poschodi, kt. je pripojeny na siet. A druhy dole, ktory by som chcel pripojit. Mame jeden "prijimac signalu" prist
sorry, len som chcel vediet ci ma niekto vobec ochotu. . takto, nwm ci ti dam na vsetko odpoved. Poskytovatel je antik a je to presne tak, ako si to pochopil. A s tymi vecami v zatvorke. ak si otvorim "sietove pripojenie" a tam si pozriem tu tabulku, kde by to malo byt vypisane, tak nemam tam nic, len zaskrtnutu koloku, ze "ziskat adresu IP automaticky" a taktiez aj adresu servera DNS automaticky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aky to mas net? je to nieco na sposob co vam po meste vysiela signal a pomocou toho na co si hodil odkaz prijimas signal z ich vysielacu?
za dalsie...dostal si nejaku pevnu ip (+ default gateway, masku podsiete, dns) od poskytovatela netu? ak hej tak urcite potrebujes router...
@dad0 este ma napada taka otazka...tu vec mas k pc ako zapojenu? cez USB alebo RJ-45?