takze vec sa ma asi tak mam internet a v zmluve sa pise ze ho mozem mat len na jednom pc ale v skutocnosti mam 3 pocitace a ak si ich prepojim cez switch zaujimalo by ma ci na to mozu prist... zatial mam zdielane na 2 cez normalny lan kabel podla navodu
ja si myslim, ze by to nebaml byt problem. oni chu zabranit len tomu. aby si ho nedaval dasim ludom za prachy a nepripajal ich cez tvoj net. Ale inak si platis za sluzu a im to bude uprimne jedno ci to mas tak alebo hentak
Pokiaľ tam nebudš mať podozrivo veľký tok dát, tak ti na to nemajú ako prísť. No a či router alebo switch, tak to záleží na tom, či chceš mať medzi tými počítačmi domácu sieť (LAN) a chceš aby sa medzi sebou videli a vedeli kontaktovať, alebo ti stačí len, ak budú mať prístup na net.
vidim, ze hovoris asi o chello ... maju to na haku pokial nie je enormne velky traffic (nad 100 - 120 GB mesacne) ... potom zacnu overovat packety, lenze pokial nemas natko a masquerade, tak klasicky router sice posiela pakety so svojou IP a MAC adresou ale v nich je aj mac adresa vnutorneho bodu, na zaklade ktorej zistia, ze mas siet. ale pokial je to v ramci bytu a fakt nerobis extra traffic, je im to jedno.
P.S. qasinku som mierne vyspamoval tajnymi spravami. pridajte sa aj vy poslite jej jednu spravu aspo 8x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q
P.S. qasinku som mierne vyspamoval tajnymi spravami. pridajte sa aj vy poslite jej jednu spravu aspo 8x