akože vybrať si len jedného? to neviem nedávno tu bolo fórum a hodil som tak viacerých ale takto jeden ... hmmm tak keď ide o názory tak napr. .... áááá .. neviem
@l1me lebo doteraz som vždy s jeho názormi buď súhlasila alebo som k nim mala neutrálny postoj.. ostatne nikoho nemôžem zatagovať, lebo niekedy s danou osobou súhlasím a niekedy nie...:/
Mno pani kedze som bol na pivku s mattim vcera, tak musim povedat, ze aj @barky aj @n0win0u mate dobry vkus hudobny. Svoje stare death korene nikdy nezapriem, aj ked uz tvrdariny netvorime. Takze odomna mate obaja palce hore
@n0win0u@barky matti mi hovoril že tu spoznal cool týpkov ako vy tak som sa sem regol aj ja..... môžem ich hned oboch označiť ako sympatických aj ked som sem len práve prišiel
@reginaspektor môžme nahrať daáky spoločný album Reginus Vomitus sa môže volať naša skupina... diego čo ty na to? budeš aj tuná robiť podporu na gitare?
Bol mi nainstalovany senzor a pre-processor na rozpoznanie hudby. Taktiez moja cpu dostalo rozsirenie o novu zbernicu s kniznicami vsetkych metalovych kapiel. Musim sa priznat, ze sa mi ta hudba paci, aj ked neviem presne definovat co znamena spojenie "paci sa mi".
som prekvapený, lebo už ma tu zabili svojimi názormi voľaktorí birdzáci ...
je lepšie pravdu umlčať, lebo tá je tvrdá, nepohodlná a ubíja ducha ...
modlím sa za celý birdz, jeho užívateľov a zvlášť za Augustína, Vladka, Peťka, Kuba, Lukáška, Ľuboša, Tomáša
a ešte dve slečny, ale tie neprezradím, lebo som im sľúbil, dávnejšie, že ich nebudem v mojich komentoch spomínať....
a pritvrdím v modlidbách aj na svojích nepriateľov, ktorých tiež nadovšetko milujem, lebo svojimi ranami, ktorými mi bičuju dušu sa stávam čistejší u Ježiša ...
som rád, že čoskoro zem zažije obrovské zázraky a Boh dokáže svoju existenciu všetkým "neveriacim Tomášom".....
kto bude chcieť bude nasledovať Boha Otca Stvoriteľa do nového neba a zeme a kto nebude chcieť pocestuje so samotným Satanom na dno pekla , každého slobodná voľba....
kto chce vedieť viac o tom čo nás čaká, nech si prečíta moje blogy
čo i len jedného človeka získam na svoju stranu tu na Birdzi k srdcu Ježišovmu a jeho milosrdenstvú budem šťastný a možno si to aj ty, dievčatko moje krásne .....
jo a este @tikalok -podla mna mozno aj najnormalnejsi a najspravnejsi birdzak a tunajsimi ludmi dost vyrazne podhodnoteny (hoci viem, ze on si na tom nezaklada, ale mna to sere proste)
@darkkizz určite.. príde mi, že ako jedna z mála známych užívateľov si nemyslí že sa jej život točí okolo birdzu, a zatiaľ som mala rovnaké názory ako ona na väčšinu vecí.. proste taká nadhľadová slečna
zrejme nechodíš do kostola, nerobiš pokánie a neľutuješ svoje hriechy, ak by si tak činila, vedz, že to nenapíšeš........
Boh je milosrdný ku každému človeku ak ho o to požiada, Ježiš Kristus ktorého nosím vo svojom srdci mi pomáha na mojej tŕnistej ceste k očisteniu mojích ťažkých hriechov....
Jemu ďakujem za to, že mám takú možnosť a neskončím v ohňoch pekelných
@66janica6 preto som pisal "rypanie" lebo viem, ze veris.. a premyslal som kam tym mieris..
a mno.. z.u. je mozno fake. na druhej strane.. kazdy fake v sebe skryva cosi ztoho kto ho vytvoril /ho zivi..
z.u. bol stale krestanom a i "s mariom" sa tak vyjadroval. nie sice az tak prehnane ako teraz. ale bolo to..
a to ze sem pridaval co pridaval.. nepoznam ho.. neviem co mu beha hlavou.. a nemyslim, ze na tom zalezi. popravde.. rovnaky extrem toho co robil je i to co robi teraz.. je to vsak "len birdz"
@johnysheek tak je tazke bavit sa s fakeom o viere
a hej, ta osoba co sa za nim skryva mozno veri v Boha a mozno ani nie je gay. a mozno je gay a neveri v Boha alebo je to niekto uplne iny. to je jedno. reagujem na to co sem pise lebo odinakial ho nepoznam.
a len ma zaujimalo ako to "odovodni" alebo vysvetli ze ako moze spajat homosexualitu s krestanstvom. ja nemam nic proti tym veciam, len tie dve veci dokopy akosi nejdu
@66janica6 aj s fakeom sa da bavit o krestanstve.. nie je predsa podstatne kto to je, ale co pise - aky nazor zastava..
homosexualita a krestanstvo idu uplne v poho dokopy.. to ze dnesna spolocnost ma predsudky a rada si veci meni ako chce.. je jej problem.. krestanstvo nema problem s homosexualmi a ti ho nemaju s cirkvou.. je to tak nanestastie len prezentovane.
@johnysheek v tom mas pravdu, ze jedine cirkev s tym ma problem. ale toto je na dlhu debatu. nie som fanusik Biblie ale aj tam je co to o tom napisane a nie je to zrovna kladny postoj k homosexualite.
aj ked Bibliu si casto kazdy vyklada tak ako mu vyhovuje.
ja som len chcela vediet ze ci sa tento fake teraz hra na krestana a bude tvrdit ze nikdy gay nebol, alebo len proste zmenil priority v zivote.
@66janica6 ba prave, ze cirkev s tym problem nema.. len ludia maju problem s cirkvou a niektori ludia (aj v cirkvi.. NIE LEN a NIE VSETCI) s tym maju problem.
priznam sa.. necakal som reakciu "nie som fanusik Biblie" lebo ak veris, tak na zaklade coho a hlavne v co?
a ono to ze tam nie je o nej pisany prave kladny postoj neznaci, ze ju odsudzuje.. stale.. je tu rozdiel stareho a noveho zakona.. a ono.. problem nikdy neboli homosexuali.. ci ich orientacia ci nieco..
problemom je odsudenie ich partnerskeho vztahu.. inymi slovami.. presne toho isteho co i pri heterosexualnych paroch - a tym je v najznamejsej miere "predmanzelsky sex"
avsak media a ludia si vsetko casto a velmi radi prekrutia a tak zrazu.. cirkev je anti homosexualna.. (a treba delit.. co povie clovek sam za seba a cirkev ako taka.. to ze je niekto blb ci to chape po svojom predsa nemoze byt povazovane za postoj celej organizacie)
a vyklad Biblie.. no ano deje sa to.. takisto ako sa veriacimi krestanmi nazyvaju ludia co o tom nic nevedia.. a vysvetluju si vsetko tak ako sa im hodi (nenarazam na nic, nezober to osobne)
a ono.. zajko je jeden z ludi, ktori mi napriek tomu, ze je fake pridu ako najuprimnejsi na birdzi..
@zajkousko to jak keby som čital bibliu sam verim v boha ale toto je prilis , si gay ale nechceš mať sex ani svadbu a pod. Naco si si vybral ze chces byt takakato bukvica ked vlastne si o sebe myslis ze si gay ale nechces sex s mužom ? Tak tomuto uz vobec nechapem.......
ano cirkev má problém s homosexualitou, veď vidíš ako z vlastných radou predstavenýh cirkevným služobníkov sa na svetlo Božie dostavaju kauzy pedofílie a homosexuality, je to obrovský a samozrejme smrteľný hriech, cirkev nedáva žiadne pardón takémuto konaniu.......
sú určite snahy v niektorých krajinách aj o uzatváranie manželstvá rovnakých pohlaví ....čo je v hrubom rozpore s Písmom svätým...
čo sa mňa týka heterom som sa nestal, som aj naďalej gay, lebo ak niekto povie, že sa vyliečil z toho, tak je luhár ...
homosexualitu ako hriech cirkev neuznáva ak sa človek zriekne gay aktívneho života...
mne sa to na základe určitých zážitkov z komy podarilo, ale to už je písania a vysvetlovania na veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
@blackrisq
a keď da kazdy seba tak co sa stane?
barky stay brutal /,,/
fuck yeah!
ja neviem kto ,vsetci su tu slahnuti
ooznacim aj ja seba @tomias
@diegosanchez pane, velmi pekne dakujem za nas oboch. uff..
Mojim cielom nie je prinutit ludi registrovat sa na birdz.sk
#2L-3Z
undeciphered coding. termination of executive, overwritten.
#Z7-E3
Bol mi nainstalovany senzor a pre-processor na rozpoznanie hudby. Taktiez moja cpu dostalo rozsirenie o novu zbernicu s kniznicami vsetkych metalovych kapiel. Musim sa priznat, ze sa mi ta hudba paci, aj ked neviem presne definovat co znamena spojenie "paci sa mi".
#A137-B
@n0win0u úšenká mi nadskakujú! ty lapaj, na také mňamky ma namotávaš
ale pre mňa....
@stenatko
som prekvapený, lebo už ma tu zabili svojimi názormi voľaktorí birdzáci ...
je lepšie pravdu umlčať, lebo tá je tvrdá, nepohodlná a ubíja ducha ...
modlím sa za celý birdz, jeho užívateľov a zvlášť za Augustína, Vladka, Peťka, Kuba, Lukáška, Ľuboša, Tomáša
a ešte dve slečny, ale tie neprezradím, lebo som im sľúbil, dávnejšie, že ich nebudem v mojich komentoch spomínať....
a pritvrdím v modlidbách aj na svojích nepriateľov, ktorých tiež nadovšetko milujem, lebo svojimi ranami, ktorými mi bičuju dušu sa stávam čistejší u Ježiša ...
som rád, že čoskoro zem zažije obrovské zázraky a Boh dokáže svoju existenciu všetkým "neveriacim Tomášom".....
kto bude chcieť bude nasledovať Boha Otca Stvoriteľa do nového neba a zeme a kto nebude chcieť pocestuje so samotným Satanom na dno pekla , každého slobodná voľba....
kto chce vedieť viac o tom čo nás čaká, nech si prečíta moje blogy
Boh nech ochraňuje nás všetkých
filip
čo i len jedného človeka získam na svoju stranu tu na Birdzi k srdcu Ježišovmu a jeho milosrdenstvú budem šťastný a možno si to aj ty, dievčatko moje krásne .....
ďakujem filipk
a aby som nezabudol na baby tak @nicolkaa je sympatická
!!!
jo a este @tikalok -podla mna mozno aj najnormalnejsi a najspravnejsi birdzak a tunajsimi ludmi dost vyrazne podhodnoteny (hoci viem, ze on si na tom nezaklada, ale mna to sere proste)
a @mobscene69
nie som hetero, som naďalej gay, slobodný, mám kamoša Mária a tu na birdzi štyroch dobrých kamošov, ale žiadne trci mrci...
orgie,pitky a hriešny život skončil, žijem v pokánii a ľútosti za svoj zhýrali život ......filip
veď ty nevieš ani čítať ........filip
zrejme nechodíš do kostola, nerobiš pokánie a neľutuješ svoje hriechy, ak by si tak činila, vedz, že to nenapíšeš........
Boh je milosrdný ku každému človeku ak ho o to požiada, Ježiš Kristus ktorého nosím vo svojom srdci mi pomáha na mojej tŕnistej ceste k očisteniu mojích ťažkých hriechov....
Jemu ďakujem za to, že mám takú možnosť a neskončím v ohňoch pekelných
filip
keby som povedal, že nie, cigánil by som .......
som opustil svetský život a stránim sa všetkých pokušení......filip
musím ťa sklamať, žiadna svadba nebude, som proti homosx. manželstvám a výchove detí...
a Mário to nejak prežije, nemá 5 rokov....
ešte nejaká otázka?.........filip
aj ked zajoucho je fake, aj tak mi pride zvlastne ako strasne hlasa krestanstvo ked sami vieme ake obrazky pridaval prednedavnom.
a mno.. z.u. je mozno fake. na druhej strane.. kazdy fake v sebe skryva cosi ztoho kto ho vytvoril /ho zivi..
z.u. bol stale krestanom a i "s mariom" sa tak vyjadroval. nie sice az tak prehnane ako teraz. ale bolo to..
a to ze sem pridaval co pridaval.. nepoznam ho.. neviem co mu beha hlavou.. a nemyslim, ze na tom zalezi. popravde.. rovnaky extrem toho co robil je i to co robi teraz.. je to vsak "len birdz"
a hej, ta osoba co sa za nim skryva mozno veri v Boha a mozno ani nie je gay. a mozno je gay a neveri v Boha alebo je to niekto uplne iny. to je jedno. reagujem na to co sem pise lebo odinakial ho nepoznam.
a len ma zaujimalo ako to "odovodni" alebo vysvetli ze ako moze spajat homosexualitu s krestanstvom. ja nemam nic proti tym veciam, len tie dve veci dokopy akosi nejdu
homosexualita a krestanstvo idu uplne v poho dokopy.. to ze dnesna spolocnost ma predsudky a rada si veci meni ako chce.. je jej problem.. krestanstvo nema problem s homosexualmi a ti ho nemaju s cirkvou.. je to tak nanestastie len prezentovane.
aj ked Bibliu si casto kazdy vyklada tak ako mu vyhovuje.
ja som len chcela vediet ze ci sa tento fake teraz hra na krestana a bude tvrdit ze nikdy gay nebol, alebo len proste zmenil priority v zivote.
priznam sa.. necakal som reakciu "nie som fanusik Biblie" lebo ak veris, tak na zaklade coho a hlavne v co?
a ono to ze tam nie je o nej pisany prave kladny postoj neznaci, ze ju odsudzuje.. stale.. je tu rozdiel stareho a noveho zakona.. a ono.. problem nikdy neboli homosexuali.. ci ich orientacia ci nieco..
problemom je odsudenie ich partnerskeho vztahu.. inymi slovami.. presne toho isteho co i pri heterosexualnych paroch - a tym je v najznamejsej miere "predmanzelsky sex"
avsak media a ludia si vsetko casto a velmi radi prekrutia a tak zrazu.. cirkev je anti homosexualna.. (a treba delit.. co povie clovek sam za seba a cirkev ako taka.. to ze je niekto blb ci to chape po svojom predsa nemoze byt povazovane za postoj celej organizacie)
a vyklad Biblie.. no ano deje sa to.. takisto ako sa veriacimi krestanmi nazyvaju ludia co o tom nic nevedia.. a vysvetluju si vsetko tak ako sa im hodi (nenarazam na nic, nezober to osobne)
a ono.. zajko je jeden z ludi, ktori mi napriek tomu, ze je fake pridu ako najuprimnejsi na birdzi..
a inak taketo debaty najradsej rozvijam osobne lebo neznasam pisat dlhe spravy vzdy na konci zabudnem o com pisem
jedine silna viera, milosrdenstvo Božie v srdci a pevna vôľa brat môj dokáže napraviť ľudské konanie...
a je jedno či si hetero alebo homosexuál, ...
nepochopiteľne, že....filip
ano cirkev má problém s homosexualitou, veď vidíš ako z vlastných radou predstavenýh cirkevným služobníkov sa na svetlo Božie dostavaju kauzy pedofílie a homosexuality, je to obrovský a samozrejme smrteľný hriech, cirkev nedáva žiadne pardón takémuto konaniu.......
sú určite snahy v niektorých krajinách aj o uzatváranie manželstvá rovnakých pohlaví ....čo je v hrubom rozpore s Písmom svätým...
čo sa mňa týka heterom som sa nestal, som aj naďalej gay, lebo ak niekto povie, že sa vyliečil z toho, tak je luhár ...
homosexualitu ako hriech cirkev neuznáva ak sa človek zriekne gay aktívneho života...
mne sa to na základe určitých zážitkov z komy podarilo, ale to už je písania a vysvetlovania na veľa
heh a určite som neni fake
filip