@bossinko Už toho človeka v zrkadle vymeňte(zdravé sebavedomie, odvaha a sloboda mladého človeka) Doc. PhDr. MUDr. Mgr. Jaroslav Max Kašparů Ph.d. Druhá bola: Bol som niečo, teraz som niekto! (reinkarnácia, sekty) Rakovský (šéfredaktor rozmeru) a posledná bola: Kto povedal, že sa to nesmie? (otázky cirkevného práva) (meno hosťa si už nepamätám..:/ viem zistiť.. .. a @sislik tvoj kašeľ som nepočula vôbec. .. i keď som bola len na jeden a pol prednáške.. .ale nič ma nerušilo.
Keď som tam ešte ja chodil na školu tak tam raz bol tento Pán,ale nebol som až taký nadšený ako o ňom hovorili,...ale tak hlavné je,že väčšine sa páčil
@bossinko myslíš Maxa?.. no neviem potom sa asi zlepšil lebo v piatok bol úplne úžasný.. .. ale zasa jasné vec názoru. a inak koľko rokov si preč zo školy?
Hej myslím jeho,ako nebol zlý,ale hovorili o ňom,že je úžasný a mňa proste nepresvedčil,ale ako hovoríš,vec názoru .No tak už to budú v máji dva roky(od maturity).
no tak to je dosť možné že si ma nepamätáš.. ale som v III.B v prváku mi bola triedna Lazúrová a od druhého ročníka tá "najobľúbenejšia" nemčinárka na škole...tebe bol kto triedny?.. podľa tvojho avataru nemám šajnu či ťa poznám alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@sislik ani ja som nepočula tvoj kašeľ