neviem ani.
pravdepodobne to boli len veci určené na podobné potreby, toaletný/vreckovky/servítky.
ale tatko ma odmalička učil perfektný návod ako na to použiť lístok z autobusu :-S
@bangbangboom Inak aj ja som to chcel napísať, presne to isté ale keď som pozrel čo tu ľudia píšu tak som, že aha tak to si radšej prečítam celý prvý príspevok ...
@sveter napíš prosím aj ja som zvedavý ako sa to dá
A inak k téme... s hygienickými vreckovkami, vlhčené obrúsky alebo ako sa to volalo.. inak asi ničím iným furt nosím jedno z toho pri sebe nech som kdekoľvek čiže tak no
@kittan
no ked chces, ale je to vcelku hardcore:
prehnes listok na polovicu, potom este raz. odtrhnes roh, cize aby ti vznikol listok s dierou v strede. cez ten stred prestrcis ukazovak (s uz na nom navlecenym listkom), rit si utries prstom a pri zvliekani listka z ukazovaka si ten prst listkom utries
@sveter ak je to ina metoda, rad sa naucim nieco nove :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pravdepodobne to boli len veci určené na podobné potreby, toaletný/vreckovky/servítky.
ale tatko ma odmalička učil perfektný návod ako na to použiť lístok z autobusu :-S
mozes prosim ta prezradit navod tvojho tatka ? nejako mi to rozlohou nesedi...
@dumbledore @tom1995cz keď ja sa haanbiim
A inak k téme... s hygienickými vreckovkami, vlhčené obrúsky alebo ako sa to volalo.. inak asi ničím iným furt nosím jedno z toho pri sebe nech som kdekoľvek čiže tak no
inak ja si zvyknem vybrať nejaký zbytočný papier z peňaženky, keď treba
ach ze to tu pisem
čačina je najdiskomfortnejšia, ale aj to sa dá
no ked chces, ale je to vcelku hardcore:
prehnes listok na polovicu, potom este raz. odtrhnes roh, cize aby ti vznikol listok s dierou v strede. cez ten stred prestrcis ukazovak (s uz na nom navlecenym listkom), rit si utries prstom a pri zvliekani listka z ukazovaka si ten prst listkom utries
@sveter ak je to ina metoda, rad sa naucim nieco nove :letim: