@petoo možno preto, že nevyhadzujú zbytočné peniaze na reklamu? Nepchajú doň drahé silikóny, kt. aj tak nie sú v konečnom dôsledku vlasom prospešné? Asi preto
vcera som si umyla vlasy syossom a odvtedy mam pocit, ze mam nejake parazity, ako ma svrbi hlava. nehovoriac o tom, ze bezprostredne po umyti som myslela, ze mi zhori hlava.
osobne pouzivam pantene posledny cas, zachranil m od lupin. ale dosiel mi, tak som vzala spolubyvajucej ten syoss- posledny krat...
no s lupinami ani nicim podobnym problem nemam, ale syoss je perfektny, nech mam tie vlasy hocako zasrate, tak to vzdy rozlepi a nemusim to potom sklbat, aj to potom vyzera inac na tej hlave
@petoo ja osobne mam radsej syoss, ale ani ten nemozem pouzivat casto, lebo potom mam z neho divne vlasy. takze tak trikrat umyt hlavu a zmenit sampon. ono je celkovo najlepsie sampony striedat.
H&S nemam rada vobec, z neho sa mi robia lupiny, ze vyzeram, jak keby na mna nasnezilo.
Sajos je šmejd!!! vyrába ho ČiernaHlava(prelož do nemčiny) tak veľa za tak bízku cenu a profesionálne? to je pre ľudí čo v živote ani necítili profesionálne šampóny!! Hlava a ramená je zas moc ostrý šampón, vieš čo mne sa osvedčili žihľavové a bazové proste obyčajné šíre šampóny, lebo do tých fajnových pridávajú kde čo, aj keď drahší tak číry, to je môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
osobne pouzivam pantene posledny cas, zachranil m od lupin. ale dosiel mi, tak som vzala spolubyvajucej ten syoss- posledny krat...
no s HAS nemám dobré skúenosti (dedovi napr. ešte zvýšila výskyt lupín ) ale syos je OK
H&S nemam rada vobec, z neho sa mi robia lupiny, ze vyzeram, jak keby na mna nasnezilo.