a inak na špagety si ich strúham na tom veľkom strúhadle, lebo ich papám horúce a syr sa teda krásne roztopí, čiže je to jedno a nebudem sa tentotkovať s malými strúhancami
@alpynus tavenýr som kúpil v tescu v lamači, inde som ho bakuninžiaľ ešte nevidel a povedal by som že je o čosi lepší ako veganline (ale ten som mal iba tú "original" príchuť, viem že aj pár iných robia, navyše si presne nepamätám ako to chutilo ale nejak sa mi oproti tavenýru nepozdávalo zloženie - vygoogli a porovnaj si )
a isto záleží aj od použitia, ten veganline by teoreticky mohol byť lepší na pizzu ale to som ešte neskúšal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak na špagety si ich strúham na tom veľkom strúhadle, lebo ich papám horúce a syr sa teda krásne roztopí, čiže je to jedno a nebudem sa tentotkovať s malými strúhancami
To nie je možné!
Podla mna stačí vegetarián...
.D
taketo
a isto záleží aj od použitia, ten veganline by teoreticky mohol byť lepší na pizzu ale to som ešte neskúšal
@normane shemale
@qwedsayxc vyhybam sa zivocisnym produktom celkovo :3