je tu niekto kto to studuje?rada by som vedela aek su moznosti Mgr pokracoivania.....na tej www stranke sa totiz k tomu neviem doklikat alebo neviem co patri pod biológiu a co pod systematicku biologiu
síce to neštudujem, ale pokiaľ viem, pokračovať sa dá kdekoľvek, kde spravíš skúšky, t.j. všeobecná ekológia a ekológia jedinca a populácií a všetky biologické odbory
ano da sa pokracovat, ale mna by aj zaujimalo, ake su moznosti pokracovania....ci tiez ako na cistej biologii:botanika,zoologia,mikrobiologia a tak....
kam sa dostanes na magisterske zalezi od teba a ako ti urci podmienky dana katedra .. ja som na fyziole zivocichov a mam spoluziacku, co bola na bakalarskom studiu na systematike .. aby ju zobrali na nasu katedru, musela si samozrejma dorobit predmety typu molekuarka, genetika, plus mala dvojte bakalarske statnice - aj z fyziologie, kam chcela ist ma mgr studium a aj zo zoologie, kde statnicovala ako systematicka.. nezavidela som jej.. ale zvladla to a je na katedre kde chcela ist ... ako je to na ostatnych katedrach netusim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
veď som napísal: "a všetky biologické odbory" :p