@3 no teoreticky sa da. ale je to otrava, pokial mas default android klavesnicu. ja mam napr. pero a tablet mi rozoznava rukou napisane znaky a prevadza ich do digitalnej podoby (ale nie som s tym moc spokojna), ale mozno na ne funguje usb klavesnica, neviem, neskusala som
@veroniqa3210 moze byt ono zalezi podla toho ze co mas doma.. ak mas desktop/notebook tak ti netbook tak treba nebude, ale zase android tablet nejako extra nevyuzijes.. neviem
@veroniqa3210 noo ano, ale na tablete sa na displayi nepise moc dobre.. ja ked som na birdzi z tabletu tak ani neodpisujem na ts, lebo je to dost otrava.. ale hovorim, mozno by bola riesenie usb klavesnica, neviem ci by ju to bralo alebo nie k mojmu tabletu bol dopredy aj office, ale tak ja mam vraj taky pre bussinessmanov sama neviem aky je tam rozdiel, android je dementny system a mas na nom to, co si tam hodis.. cize si ho mozes optimalizovat podla seba, tak ja take kecy moc nepocuvam.. ale office tam mam kazdopadne
@veroniqa3210@3 ja pouzivam napriklad na prednasky/pisanie prac do skoly ipad, a v pohode zvladnem 3 stranovu a4 za hodinu. Pise sa mi bez problemov, rychlo, jednoducho.
@21 okrem toho, odkedy mam tablet, na ntb vacsinou ani nechodim. @hoperpohroma ti uz napisala, ake je to na android klavesnici a mozem to potvrdit. Frajerka ma galaxy tab 10.1 a vravi, ze pisanie na nej je utrpenie; na druhej strane na ipade sa jej pise dobre. Takze tak je to s tou klavesnicou. Ale to je mozno i vec subjektivna, komu sa kde lepsie tuka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.techbox.sk/mobil/c4588/pro...
... ale to skor vtipkujem, aj ked ak sa stlacia ceny takychto veci, slo by to
inak dievka ak chces pisat, radsej netbook, ak ti staci citat a pozerat, tak tablet