@nobile potrebujem si kupit novy mobil ale chcem aj tablet, tak to uz spojim dokopy vobec mi nevadi ze by som telefonovala s niecim velkym asi ako A5 papier na internet by to bolo lepsie ako maly displej obycajneho mobilu mne staci z telefonu len telefonovanie, sms a mms a potom net ale to som radsej na notebooku ako na mobile, tak preto takto to chcem
Cez skype sa dá Mne sa páči, ako to funguje u mladých vo Švédsku. Kúpia si základný paušál, kde majú hlavne internet zadarmo a tým pádom všade kam sa pohnú sú pripojený a medzi sebou komunikujú len cez skype.
SAMSUNG GALAXY TAB, ja ho mam tiez a som si ho kupila (teda moji rodicia mi ho kupili) v orange s pausalom a internetom a ktomu som dostala este za 1euro dotykovy mobil, a ten samsung galaxy tab mas tiez mobil a tablet vjednom, je to super vec, len neviem ze ci ho este dostat v orange lebo to mali limitovanu ediciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Exkluzivnejsie je uz len sa s nim fotit pred zrkadlom
LOOOOL
Chces povedat, ze budes tablet pouzivat ako riadny telefon ???
Ako myslis to vazne ?
vopred ďakujem
Tablet? phone? no its galaxy note