moj nazor na tablet prestigio je to, ze prestigio je znacka a nie konkretny model tabletu a je rozdiel, ked si kupis tablet od prestigia za 50 eur a 200 eur
@2
ale brat má nejaký neviem aký a celkom v pohode, ale nie je to nič extra výkonné, občas seká... a neni dobrý do ruky ani a má takú divnú obrazovku že sa ľahko zaserie a potom dobre nereaguje.... iný by som kúpila na jeho mieste
Tableti prestigio sú podla mňa jedny z najlepších za tú cenu, tento koment píšem z neho... neseká, a henď má predinštalovaný celý balík office, čo je velké plus aj do školy...
Za tú cenu je to rozhodne super
sestra má tiež prestigio on orangeu a ten pomer cena výkon je dobrý si myslím HD filmy si na ňom síce nepozrieš ale inak s ním nie je zatiaľ žiadny problém, baterká drží, aplikácie rozbehne všetky, ešte možno foťák je slabší ale tak to potrebné na tablete moc nie je ja by som rozhodne povedal že to nie sú zbytočne vyhodené peniaze...
Mám 8.0 a je celkom Good, na pomer cena a výkon. No žiaľ, po zakúpení sme museli ísť na druhý deň reklamovať, keďže sa neustále vypínal a zapínal preinštalovanie softvéru nepomohlo a tak vymenili kus za kus a teraz ide v pohodke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ou maj
ale brat má nejaký neviem aký a celkom v pohode, ale nie je to nič extra výkonné, občas seká... a neni dobrý do ruky ani a má takú divnú obrazovku že sa ľahko zaserie a potom dobre nereaguje.... iný by som kúpila na jeho mieste
Za tú cenu je to rozhodne super