Potrebovala by som poradiť Ide o to, že koncom augusta odchádzam študovať do zahraničia, no a v rodine máme iba jeden notebook, (moju) Toshibu, mimochodom absolútne fantastický, mám ho asi 6 rokov a okrem baterky, ktorú som musela me
ako hovori kolega vyssie. to ze ti spadol neni pricinou spomalenia. po preinstalovani windowsu a vycisteni od prachu by mohol ist ako novy
no a k veci. urcite notebook. tablet je viacmenej len velky telefon primarne urceny na konzumaciu multimedialneho obsahu. mimo toho tablet s klavesnicou je dost neprakticky..
Kúp si windowsácky tablet ak s tým chceš chodiť niekde tak pod 1 kg je urcite výhoda ako tahat 5kg tašku za sebou ja mam 10 palcový a výborne mi stačí do školy dá sa na nom fajn písať aj dlhé texty keď si kúpiš poriadny tak máš aj dock s klávesnicou a nič neriešiš dnes sa už dá aj za 300
Ďakujem, ďakujem, ďakujem
Ešte nad tým porozmýšľam, ale asi predsa len vyhrá notebook No a skúsim dať vyčistiť aj toshibu, aby tu po mne zostalo aspoň niečo dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a kup si radšej notebook na tabelte do kopy nemožeš nič robiť poriadne, ale zase je praktickejši
no a k veci. urcite notebook. tablet je viacmenej len velky telefon primarne urceny na konzumaciu multimedialneho obsahu. mimo toho tablet s klavesnicou je dost neprakticky..
Ešte nad tým porozmýšľam, ale asi predsa len vyhrá notebook No a skúsim dať vyčistiť aj toshibu, aby tu po mne zostalo aspoň niečo dobré