Takže, včera som mala narodky 14 rokov Už zo niekolko mesiacov túžim po ipad 2... Mám našetrených okolo 200 eur. Takže treba mi ete raz tolko ako mám. Včera som začala pozerať po nete dáke tablety.. velmi ma žiadny nezaujal.. no niektoré hej ale tie
a otazka co myslis ake budes mat potreby na tablet ako 14rocna? vykonovo to furt neni boh vie co, fakt len na prezeranie webov, videi, dakych hier z androidu....podla mna su furt tablety len strata penazi, iba pre image, kebyze si mam vybrat idem bud do notasu alebo mobilu, a nie niecoho "medzi tym"
a nie nie na bravo nepotrebujem chcem to na pozeranie filmov, videii, facebook a vela dalsieho keby napriklad mi nebol k dispozicii netbook. A filmy sa mi na mobile nedaju pozerať.
Ipod nechcem... dá sa tam robiť vše čo v mobile okrem volania a sms... inak nič výnimočné..
nehnevaj sa ale načo je pre boha 14 ročnému dieťatu tablet?! ja v tvojom veku som sa vozila na bicykli, čítala teenagerské časopisy a nedrankala od rodičov tablet =D... vtedy aj playstation bola vzácnosť no =D ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Chcela som počuť názor aj od tých čo sú tu.
Stačí ken odpovedať na tých 5 otázok o Ziio 7.. nič viac.
2. bude to vadiť, nezvykneš si
3. nie, mega rýchly
4. určite nebude.. keď máš nad 12, nekupovala by som
5. ee nečakaj, ber toto!
Na hry uz mám počítač takže hry velmi hrať nebudem.
No ved to že na image ...ale samozrejme že nie len preto.
» mp3-prehravace.heureka.sk/apple-ipod-touc...
Keď sa chceš s tabletom len vyťahovať ako sopel tak šetri ďalej
a vyťahovať sa nepotrebujem
ten vopcháš aj do kabelky a funkcie to má rovnaké
plus 4generácia je celá dokonalá!
skús si to niekde ošahať a uvidíš
A ipod nechcem.. kamarátka ho má takže už ho mám dosť ošahaný..
Zle sa na tom píše, displey funguje iba na teplo a ja chcem aj na tlak.
A je to skor ako mobil už,... a mám nokiaN97 a na tom sa tiež dá všetko čo na ipode
ked proste nemas peniaze na iPad tak ine nekupuj a uz vobec nie toto
2. nebude ti to vadiť, Android je najlepší OS pod slnkom, a v Ipade aj tak nemáš windows tak načo to riešiš
3. neviem.. to nevie nikto pokiaľ ho nevyskúšal
4. 14 ročnému dievčaťu ktoré si na tom bude pozerať stránky typu Bravo to určite stačí hlavne s tvojími prioritami ako biela farba
5. Ipad 2 je šmejd. ber hocičo s androidom.
Ale očividne nie si technický typ...
Na Facebook a Pokec... máš book a telefón... ale keď veľmi chceš
Si kúp aj ten Creative... o nič neprídeš
Lebo keby náhodou si chcela niečo len na čítanie E-Bookov/E-Mailov/Novín atď... Amazon Kindle je zaujímavá vecička
@toxo 4gen iPodov je už dlhšiu dobu na trhu
a nie nie na bravo nepotrebujem chcem to na pozeranie filmov, videii, facebook a vela dalsieho keby napriklad mi nebol k dispozicii netbook. A filmy sa mi na mobile nedaju pozerať.
Ipod nechcem... dá sa tam robiť vše čo v mobile okrem volania a sms... inak nič výnimočné..
a splna to, čo mi stačí. Ako napr. Biela farba , bluetooth, WiFi, Kamera....
moja zlata no ked nacisto nemas co s penaizmi nech sa paci
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sorry