Vedel by mi niekto odporučiť tablet do 160 € MAXIMALNE. Bežný použivateľ. A z parametrov mi nie je jasné, čo znamená (podpora 4G siete) Čo znamená 4G sieť? Nejaký internet?
@dsimca poviem ti len jedno, ked chces si kupovat elektroniku a podobne veci, tak jedine po vianociach, teraz ma kazda jedna vec vysokohorsku pripazku Nie jeden produkt co som pozeral na internete ze si objednam cca pred 1-2tyzdnami a chcel som dnes ze sa do toho pustim tak niekde bola vyssia cena aj o 30% .... a este vo velkom pisane ze je to zlacnene o 20%
kup si nexus 7 16gb ale stoji 200. za 160 nic dobre nekupis. 4g je vlastne rychly net velmi rozsiahly v amerike ale tu pokryva iba cast blavy a aj to iba v o2
@luc.ka ja som bol celkom prekvapeny ako dobre dokazu tablety fungovat. Nemyslim si ze je to uplna zbytocnost, len pre mna ma malo vyhod oproti klasickemu notebooku.
Ale uzivatel co to pouziva tak na pozranie videi, internetu a filmov, pripadne citanie e-bookov sa nemusi vlacit s niecim co je dvakrat tak tazke a omnoho nespratnejsie. Moj otec sa hrdi iPadom a vyuziva ho presne na tieto veci, viac od toho ani nepotrebuje, a je s tym spokojny.
Mne by to napriklad tiez nevyhovovalo. Ale kazdemu podla jeho chuti.
Ale stale to nic nemeni na tom, ze mnohym ludom viac ako mensi notas vyhovuje tablet, ktory dokaze zrovnatelne mnozstvo veci a su s tym uplne spokojny a o dve kila lahsi samozrejme ze na tom nenapises textovy dokument tak dobre ako na klavesnici, ale mnohe ukony su uzivatelsky prijemnejsie a menej narocne ako to co robis na klasickom pocitaci.
Aj ked aj mne stale viac vyhovuje klasicky pocitac/notebook, vidim preco to niektorym ludom moze vyhovovat takto.
a ak chces byt uplne cool tak musis mat tablet s pridavnou klavesnicou predsa 8) To uz je v podstate maly notas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@wewo díky za info
gratulujem ti k tomuto postoju, ži prázdny život naplnený bezvýznamnými materiálnymi kravinami.
Ale uzivatel co to pouziva tak na pozranie videi, internetu a filmov, pripadne citanie e-bookov sa nemusi vlacit s niecim co je dvakrat tak tazke a omnoho nespratnejsie. Moj otec sa hrdi iPadom a vyuziva ho presne na tieto veci, viac od toho ani nepotrebuje, a je s tym spokojny.
Mne by to napriklad tiez nevyhovovalo. Ale kazdemu podla jeho chuti.
si radšej kúpim menší noťas, šak haló... som žena, to kilo hore dole sa pri tiaži štandardnej ženskej kabelky naozaj stratí
standardna zenska kabelka je ta s dvoma tehlami?
Ale stale to nic nemeni na tom, ze mnohym ludom viac ako mensi notas vyhovuje tablet, ktory dokaze zrovnatelne mnozstvo veci a su s tym uplne spokojny a o dve kila lahsi samozrejme ze na tom nenapises textovy dokument tak dobre ako na klavesnici, ale mnohe ukony su uzivatelsky prijemnejsie a menej narocne ako to co robis na klasickom pocitaci.
Aj ked aj mne stale viac vyhovuje klasicky pocitac/notebook, vidim preco to niektorym ludom moze vyhovovat takto.
a ak chces byt uplne cool tak musis mat tablet s pridavnou klavesnicou predsa 8) To uz je v podstate maly notas
ja nechcem byť cool, dpč ja si chcem spraviť robotu na noťasi a na všetky hentie malicherné zábavky mi stačí mobil