Cawte potrebujem poradit v tablete chcel by som sa spytat ze ked chcem tablet z mobilnim internetom , tak mam hladat akyy , aby mal 3G , alebo co neviznam sa v tom dik
@kosmiklove pozor načo mu bude 3G-pracuje as 2,1GHz rýchlostne pripojenie a stehovanie dat-ved sa nedoplatí lebo tolko stiahne dat ze sa bude čudovať načo MU JE TAKE hm ja mu odporučujem » www.telekom.sk/osobne/internet... skus toto mas zadarmo na mesiac ak sa ti bude pačit tak nech sa pači 5e-mesačne ja to mam a som spokojní (5e-mesačne to je jedno ako a kde som na nete ) rychlost downloading 145KB ako kedy
@domain12 naco sem jebes net od telekomu ked on potrebuje poradit aky si ma kupit tablet tak aby do neho dal aj sim kartu a mohol vyuzivat mobilny net? -.-
btw u teba je samozrejmost ze kazdy ma telekom? O___________o
hm.. mozno budem vyzerat trochu staro.. ale na co je tablet? nikdy som to sice v ruke nedrzal, ale neviem si vobec predstavit, co by som s takym tabletom robil...
@interrupcio mne to príde ako taký veľký foťák na reklamné účely, ktorý má 1 a pol aplikácie z môjho telefónu a 2 a pol aplikácie z noťasu, ale tak videla som to v rukách nejakých pánov v oblekoch, ktorí vystupovali z mercedesu a tvárili sa strašne dôležito
@sabnacke no hej.. ma to zo vsetkeho daco, ale mam pocit, ze nic poriadne... co sa tyka fotaku, nic nenahradi objektiv s dobrou svetelnostou a spravnou ohniskovou vzdialenostou na dany ucel a takisto dostatocne velky snimac..
@interrupcio asi sa slabo hýbal trh a tak potrebovali vymyslieť nový produkt, po ktorom by bol dopyt (vieš keď už nevedia ľudia čo si majú kúpiť lebo už majú fakt všetko - kúpia si nejakú blbosť) a nechcem byť sprostá, ale nepochopila som ani samsung galaxy alebo iphone...
@sabnacke je fascinujuce, co vsetko nepotrebne su si ludia schopni kupit... ja som tiez casto taky :/ mam spolubyvajuceho, ma na izbe dolezite veci (chladnicka, kanvica, mikrovlnka, oblecenie, PC) a asi fakt tam nema ziadnu zbytocnost.. zato ja tam mam tolko haraburd.. a ani to nepotrebujem... a kolko penazi by som usetril, keby nemam tie veci... asi by som sa mal nad sebou zamysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
btw u teba je samozrejmost ze kazdy ma telekom? O___________o