Ahojte, vie miekto poradit v oblasti tabletov? Chcem tablet no ani za B..irdz neviem aky. Potrebujem gps modul, usb vstup, 4G/3G, aby nesekal, s dobrou vydrzou. Dalej nevim ci android alebo win na tablet. Poradca?
@hoperpohroma zase od kedy som presiel na ubuntu, tak to nie je velka slava (nvidia graficky driver, namiesto vypnutia sa restartoval a musel som ist do windowsu aby som ho vypol, obcas aj zamrzlo na nejaky cas graficke prostredie z neznamych pricin) ale mozno pri inych distribucia je to lepsie
@autistik nvm ti povedat, ja nove produkty kupujem iba od apple. ubuntu som pouzivala iba v minulej praci pri vyvoji web. appiek a nemala som ziaden problem, lenze som nic neriesila s grafickymi drivermi
@amorko o cene tu nebola rec ale ta je dost podstatna. navyse to co chces nebude lahke zohnat
- gps ma uz teraz viacmenej kazdy tablet
- slot na simku maju len android tablety (alebo ipady), pri windowse je to uz velmi zriedkava vec a zaplatis si za to o hodne viac
- usb vstup ak myslis klasicke velke usb-a tak to maju zase len windowsy. pri androide mas klasicke micro usb alebo usb-c a potrebujes k tomu redukciu. aj to som si neni isty ci to zvladne akekolvek usb zariadenie..
- aby nesekal - na to pri lacnych zariadeniach zabudni
- co je to dobra vydrz?
pri androidoch mas viacmenej len samsung galaxy tab s3 alebo s4 (cena od 600e a vyssie) alebo kopec cinskych sraciek...
pri windowsoch su to viacmenej "tablet pc" cize tablety s oddelitelnou klavesnicou tam mas klasicke znacky ako lenovo, asus, acer atd...alebo uz nieco take lepsie ako surface book kde cena presahuje uz daleko cez 1000e
@kosmiklove ak poviem ze o cene nebola rec nezalezi mi na cene, ked ze vela cestujem a nosim so sebou zrkadlovku chcem nieco rychlo kompatibilne, nie ntb ktory musim otvarat zatvarat, preto tablet. Trochu som badal a nasiel som zatial len toto co splna moje predstavy ALCATEL PLUS 10. Ale ked ze je to alcatel a nema to este take parametre trosku sa obavam vykonu. Cinske sracly nie su vzdy sracky ale radsej nieco overene ako neskor sklamanie cize preto som chcel radu. Ipad ee, nie som ich zastancom ale ani odporcom tak bez komentarov nehejtujem ludi ktory su zastancom jablcka len ja k nim nemam vztah. Keby ten Alcatel mal trosku lepsie parametre, tak nevaham lebo splna vsetko co potrebujem, len pracu s fotkami, upload, download rychlosti sa bojim. Tak ze idem badat dalej ale dakujem konecne trosku k veci
@amorko si mohol rovno napisat na co to chces. tym padom sa android vylucuje..
ten alcatel som v alze videl. schvalne som ho nespomenul. ma sice slot na simku ale ten intel atom je slabucky + malo ram + velmi male ulozisko. 32 giga je na system malicko. to budes mat za chvilu plne...
mimo toho usb-a ma v docku...cize tak ci tak by si to musel nosit cele a mal by si to ako notebook...co ma teraz napada ze vlastne asi kazde taketo zariadenie ma prave usb sloty v docku...
takze si kup radsej nejaky ultrabook alebo nieco...
@kosmiklove no prave ze ak by to malo lepsie parametre hned by som to bral, ten slot v docku by mi az tak nevadili, skor mam otazku kompatibility fotaku a tabletu, ale v podstate ide len o ulozny priestor tak ze nemal by s tym mat problem. Asi budem musiet este pockat kym sa tablety trosku upgraduju lepsimi ramkami a procesormi.
Ja mam lenovo najlacnejsi a nejaky tencrok funguje uplne vyborne a kvalitne aj baterka celkom slusne vydrzi. Vobec nesekz nemrzne proste super.mam ho na simku meviem si vynachvalit. Aj do auta aj na gauc aj na zahradu, v robote, (aj teraz som)proste super. Samozrejme ze tablet do apple je kvalitnejsi ale pokial nevyuzivas nejake nezmyselne aplikacie, pohoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ziadnej normalnej rady sa tu clovek nedocka ziadna normalna rada same deti na tomto birdzi. Smutné
- gps ma uz teraz viacmenej kazdy tablet
- slot na simku maju len android tablety (alebo ipady), pri windowse je to uz velmi zriedkava vec a zaplatis si za to o hodne viac
- usb vstup ak myslis klasicke velke usb-a tak to maju zase len windowsy. pri androide mas klasicke micro usb alebo usb-c a potrebujes k tomu redukciu. aj to som si neni isty ci to zvladne akekolvek usb zariadenie..
- aby nesekal - na to pri lacnych zariadeniach zabudni
- co je to dobra vydrz?
pri androidoch mas viacmenej len samsung galaxy tab s3 alebo s4 (cena od 600e a vyssie) alebo kopec cinskych sraciek...
pri windowsoch su to viacmenej "tablet pc" cize tablety s oddelitelnou klavesnicou tam mas klasicke znacky ako lenovo, asus, acer atd...alebo uz nieco take lepsie ako surface book kde cena presahuje uz daleko cez 1000e
alebo ipad...
ten alcatel som v alze videl. schvalne som ho nespomenul. ma sice slot na simku ale ten intel atom je slabucky + malo ram + velmi male ulozisko. 32 giga je na system malicko. to budes mat za chvilu plne...
mimo toho usb-a ma v docku...cize tak ci tak by si to musel nosit cele a mal by si to ako notebook...co ma teraz napada ze vlastne asi kazde taketo zariadenie ma prave usb sloty v docku...
takze si kup radsej nejaky ultrabook alebo nieco...