Som tu zas...Môj ,,problém" na dnešný deň je takýto : dakedy (15 rokov) som mala ploché bruško, pás ako presýpacia hodinky a normálne boky a zadok...Teraz ako beriem antikoncepciu tak mi sice naástli prsia, ale aj brucho a boky...vôbec sa necitim vo svojo
....a inak má pravdu, z antikoncepcie sa ti vždy zväčšia prsia, mne sa zväčšili natoľko, že sa spolužiačky pýtali, či som bola na plastike ..... ale prestala som ju brať a zase som lata, ale mám späť aj moju celkovú štíhlu postavu čiže som spoko hlavné je, že budeš mať nejaký pohyb.. antikoncepcia dosť podporuje aj robenie celulitídy, čiže na toto bacha...
načo? lebo som donedávna bola plochá ako chalan a chodila k psychologovi lebo som sa nedokázala na seba dívať...nato...a nie, nepovedal, preto s apýtam lebo som tuto vec nikdy neriešila
opravím ťa, mala, teraz som bola ako tak spokojná ale posledný mesiac to je hrôza, ako som nabrala, doteraz som bola spokojná tak nechápem teraz pointu komentáru
@denafilth ked niekto cpe do seba hormony, tak to skor ci neskor s nim pojde dolu vodou...a taktiez netreba zaspat na vavrinoch, ale robit pre seba nejake fyzicke aktivity pravidelne a nie zrazu sa prebrat so slovami: pribral/a som...no lepsie sa prebrat neskor ako nikdy
@denafilth Ouuu jeee krááása Ale myslel som to skôr tak ,že či si už chodila do fitka , robila neaký šport a podobne. Lebo sú cviky z niššou náročnousťou a sú technickejšie cviky ( tažšie ) ale účinnejšie ktoré však nemusíš zvládnuť. Ako keď tučko nespraví sklápačku lebo proste na to fyzicky nemá tak začne iba zo sed ľahom. A na brucho a boky by som poradil medicimbal ( či ako sa to píše ) do ruky a predkloniť sa a pol kruhy z boka na bok. To zvládne každý.
myslené to bolo tak že ked má človek chuť 5krát za deň, a hocikde, tak je s tým celkom problém, a môj sa dáko s kondomami nekamaráti, nie že by bol proti, ale aj keby chce tak ho prejde chuť ked zbadá kondom...čiže tam je skor taký problém..ale to je mimo témy, len tak
@denafilth kym budes brat hormony, tych bokov ci rps sa tazko zbavis.....HAk zadrziava v tele vodu (okrem ineho...).....tak sa na to vyser a vysad ju!......ochryn mas kopu....(pharmatex, kondomy.......a ine....sorry, ale ak tvojmu aspon trosku zaelzi na tvojom zdravi, tak by si ten kondom dal
Tam nejde o to že mu vadí..ale on si ho dá a proste koniec, prestane mu stáť..jemu na mne záleží ale to nemáme akože vôbec spolu spávať ked sa to s gumami nedá? a mne to tiež nie je dvakrát príjemne...
@denafilth ale volovina, chce to len cvik....a vsetko je v hlave, ak sa nastavite, ze je to nahovno, tak to aj nahovno bude.... (tak potom ten pharmatex, inak ti asi to cvicenie nepomoze.....)
@sorciera okrem toho, da sa kombinovat..... ked nedoverujes uplne, este k tomu prerus a ides v podstate na istotu.... (ono je vela metod, len treba chciet, ci ich dobre nakombinovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
....a inak má pravdu, z antikoncepcie sa ti vždy zväčšia prsia, mne sa zväčšili natoľko, že sa spolužiačky pýtali, či som bola na plastike ..... ale prestala som ju brať a zase som lata, ale mám späť aj moju celkovú štíhlu postavu čiže som spoko hlavné je, že budeš mať nejaký pohyb.. antikoncepcia dosť podporuje aj robenie celulitídy, čiže na toto bacha...
fyzicky? tak mám 161 cm, 50 kilo, a také malé tukové vankúšiky na bruchu a malé kopčeky tuku na bokoch
a naco ti su cecky za cenu spekov? .__.
a hlavne 80 % je v strave
načo? lebo som donedávna bola plochá ako chalan a chodila k psychologovi lebo som sa nedokázala na seba dívať...nato...a nie, nepovedal, preto s apýtam lebo som tuto vec nikdy neriešila
a čo a ako mám teda papať?
opravím ťa, mala, teraz som bola ako tak spokojná ale posledný mesiac to je hrôza, ako som nabrala, doteraz som bola spokojná tak nechápem teraz pointu komentáru
Ja napriklad vobec nesolim a olej pouzivam maximalne do salatov a to len sezamovy olej a tekvicovy.
Drzim ti palce
tak ked nie hormony akú ochranu by si mi akože poradila? ked mám stáleho partnera tak gumy budú asi zbytočné, tak na výber moc nemám
no lebo všetci majú doma medicimbal
myslené to bolo tak že ked má človek chuť 5krát za deň, a hocikde, tak je s tým celkom problém, a môj sa dáko s kondomami nekamaráti, nie že by bol proti, ale aj keby chce tak ho prejde chuť ked zbadá kondom...čiže tam je skor taký problém..ale to je mimo témy, len tak
Tam nejde o to že mu vadí..ale on si ho dá a proste koniec, prestane mu stáť..jemu na mne záleží ale to nemáme akože vôbec spolu spávať ked sa to s gumami nedá? a mne to tiež nie je dvakrát príjemne...
vzrušiť? už ked mám zachádzať do detailov teraz pri tabletkách nemá problém, vtedy nemal tiež, len ako náhle si ho dal, tak nula bodov...
a pharmatex je čo?
» www.pharmatex-antikoncepcia.sk/...
no tomu ja neverím dáko, čo ak tie spermie preklznu popri tom dáko?
preruš? no to isto, aby prestal v tom najlepšom, to určite nie, načo je to potom dobré...
okey, som decko nejdem sa tu vadiť ani nič ja si viem o sebe trocha viacej ako ty čo ani nevieš kto som