Problém je v tom, že posledný rok mám strašne veľkú chuť do jedla. Neviem čím to je, ale začala som sa strašne prejedať, aj čo sa týka sladkostí a veľmi sa to odzrkadlilo na mojom vzhľade...
Ja už vážne neviem čo mám robiť... Skúšala som aj hladovk
ja som jednu dobu mala tiez vacsiu chut na jedlo a potom som zacala viac sportovat, ked sportujes vela, nemusis sa tolko obmedzovat v jedle...a este neskor ma chytilo strasne nechutenstvo, mozno sa to stane aj tebe a nebudies vediet ako
Ak budeš mať fakt veľa pohybu môžeš zjesť (takmer!) všetko a (takmer!) koľko chceš. A vieš, že stačí aj tak málo ako obyčajná chôdza? Samozrejme, aspoň 2 hodiny chôdze denne (nepretržitej) , choď na prechádzku trebárs so psom/kamarátom/súrodencom/mp3 prehrávačom a stačí aj taký nenásilný pohyb a vyrovná sa ti to. Píše o tom veľa odborníkov na výživu a zaberá to Ja keď som bola v Anglicku jedli sme same fastfoodové jedlá ale mali sme fakt že veľa chôdze a rýchlej hlavne, celé dni sme tam snáď iba chodili a ja som tam ešte aj schudla eh, takže to nebude iba tak. Neber tie hovadiny, vážne.
Rob niečo, snaž sa zamestnať, ja keď mám na dačo chuť a viem že pred dvoma hodinami napríklad som už jedla tak žujem žuvačky, cukríky, lízatká....len aby som mala niečo v ústach. A čím viac ješ tak tým sa ti viacej rozťahuje žalúdok a potom stále chceš(potrebuješ) viac a viac. Urob si nejaký plán keď už nevieš a riaď sa podľa neho. A mimo toho plánu nejedz. A takéto brutálne veci ako hladovka neodporúčam. Dojebeš si celý organizmus a ešte viac priberieš keďže sa po tej hladovke človek zvyčajne ide prežrať.
netabletkuj sa hneď proste skús normálne pravidelne jesť, nejaké aktivity, aby si nemyslela na to jedlo vkuse, nehovor mi, že keď si vonku alebo kde tak stále myslíš na to, že si hladná
@daydreamaway Opäť niekto, kto chce všetko vyriešiť liekmi. Prečo nejdeš za svojou lekárkou a nepovieš jej o Tvojom probléme?!
Môže ísť o chorobu alebo jednoducho len o to, že si Tvoje telo žiada. Alebo si skús nájsť nejakú inšpiráciu, povedz si že chceš mať dobrú postavu... Nahraď sladkosti ovocím a zeleninou, veď aj to je predsa šmak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nechápem, ako ľudia môžu v takom teple jesť viac, ako je nutné na zachovanie životných funkcií
Môže ísť o chorobu alebo jednoducho len o to, že si Tvoje telo žiada. Alebo si skús nájsť nejakú inšpiráciu, povedz si že chceš mať dobrú postavu... Nahraď sladkosti ovocím a zeleninou, veď aj to je predsa šmak