Ahojte ..... chodili ste do taborov ? alebo este chodite, ak ano kolko mate rokov? .... kazdy vravi ze nieje normalne ze 16 rocna bab chce ist do tabora
chodievala som ako decko, a ešte aj chodievam.. ale teraz už ako animátorka... nič neplatím, a ani nedostávam.. všetko si tam odrobím doslova.. tak skús isť takto do tábora robiť "vedúcu".... a myslím že ako dieťa tam môžeš byť iba do 14 rokov...
@zuzik24 hmm rozmyslam ze by som sla ale to sa da az od 17 ...a ja som nasla tabork na ktori su dobre ohlasi aje to do 21 ako tabornik a je to pod stanom ...
omg, ze nenormalne ja som v taboroch stravila poslednych asi 10 rokov a vzdy mi bolo jedno co si kto mysli a hlavne nikto nikdy neriesil kolko mam rokov sak ked chces ist, chod ... ja chcem chodit aj nadalej do tabora, sice uz nemozem ako dieta, ale ako veduca by to slo ... takze nie je o com, ak chces ist, chod ... kasli na ostatnych ... koniec koncov najlepsie spomienky mam na letne tabory
@baruuu , ser na kazdeho kto sa z taborov smeje, co na tom ze mas 16, ja napriklad idem do takeho kde mozes ist az do 18 a boli tam taki ludia co by som v zivote na nich nepovedala ze oni by sli do tabora a nakoniec bola najvacsia sranda
@anitchka jj kaslem a z vysoka tabor milujem su tam super ludia a tera zbudem mat aj super veduceho ..ma len 24 a je uplne paradny... decka co s nim mali tabor ho chlňvalili ze je s nim sranda a nenuti ich do nicoho... a stokrat racej stravim 12 dni v tabore z planom ..z programom ...a z novymi ludmi ako 12 dni sediet doma na zadku alebo ist lwn niekde k vode...
@baruuu cas straveny v taboroch hodnotim ako tie najkrajsie chvile v mojom zivote. mam sice 22, ale keby som mohla, tak by som do taborov chodila ako dieta aj do 30ky , no aj praca animatorky ma strasne naplna, takze podla mna, jednoznacne si chod uzit tabor pod stan
akurat som nad tym dnes rozmyslala ze by som rada sla cez leto kdesi a tiez podobna reakcia rodiny na to..aspon na tyzden vypadnut kdesi prec a mozno si aj nieco najdem a podla mna je to uplne v pohode kamarat bol minuly rok na tabore tiez v 16 a povedal ze nikdy nezabudne
niektorých by som poslal ale koncentračných.... a vschizoofrenik daj si facku k slečnám sa tak nespráva..........@baruuu ja by som išiel hneď.......filip
@mmmoni ja konkretne nie ale ....kamoska hej...a poznam veduceho... je to tam parada ja uz mam zaqjednany ostrov priatelstva... zajko30 co ti v tom brani ako veduci mozes
@baruuu tiez ma zaujal akurat henten mozno sa tam nakoniec uvidime skusim este nieco pozriet ale hentam by to bolo fakt spica..a nevies ako to je ?ci tam byva plno ci to treba uz teraz zajednat preistotu alebo tak ?
@mmmoni hmm netusim ale...asi bude tento rok plno pretoze sme im spravili novu stranku a konecne im ju zobrazuje aj v googli ....ze ju naslo pod letnymi tabormi... ale Svetllo veduci .....vravel ze mavaju tak 15-20 deciek ale tetno rok bude asi viac...skusi si zajednat cim skor....ak by si tedea chcela ist....ale rozhodne to bude parada
@baruuu skvele ! normalne sa tesim uz teraz ak by to vyslo je malo takych taborov este aj s podobnou vekovou kategoriou..tak fajn n ..a mozem sa ozvat kebyze nieco potrebujem este o tom ?
@mmmoni hej jasne mozes ale uz cez ts tam sa lepsie pise a hej je maloétaborov z nasou vekovou kategoriou ... ..... @zuzik24 aj aj atoma takpovediac poznamosti...... a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja chodím do táborov, na workshopy a čo?
Ale tak je pravda, že som o dva roky mladšia, ale aj tak...
uzasni ludia sme sa tam zisli
..kvak..
» tabory.zabky.sk Vraj že Leňochod