chcem si kupit novy tachometer ale nejak moc sa v tom nevyznam a nepoznam ani nikoho,co by mi v tomto smere vedel poradit. takze aky tachometer je najlepsi znacka,bezdrotovy ale s nim??? su aj tachometre s podsvietenim? nemusi byt nejak extra vymakany pot
Určite ti v obchode poradia. Bezdrôtový na bežné bicyklovanie v meste alebo po hrádzi netreba, skôr v lese ho využiješ, že sa ti neroztrhne kábel. Podsvietenie nevyužiješ, lebo po tme sa asi bicyklovať nechodíš a v šere je vidno aj bez neho (ked idem v noci, posledné čo ma zaujíma je akt. rýchlosť, skôr aby ma niekto na ceste nenabral).
Odporúčam, aby tachometer bol schopný ukázať max. rýchlosť (toto úplne všetky nevedia), veci ako možnosť nastavenia viacerých obvodov kolies nevyužiješ.
V obchode ti ho istotne aj namontujú, ak ich o to požiadaš.
Tachometre fungujú skoro všetky, dobrá značka je napr. Cateye.
Ak chceš na bicykli schudnúť, tak je lepšie kúpiť si pulzmeter, pulz je pre tréning lepšie vedieť ako rýchlosť či kilometre .
da sa pripojit aj drotovy tak, aby sa tomu drotu nic nestalo, aj ked s nim jazdis "kade tade", cize, aj ked mas odpruzenu vidlu si ten drotik mozes pripevnit lepiacou paskou alebo ciernou izolacnou paskou o brzdove lanko (o ten kryt brzdoveho lanka samozrejme slight_smile: a nic sa ti tomu nestane, a tie z podsvietenim som zatial nehladal, lebo mi stacil normalny, v noci nechodim na bicylki, a ked tak, tak iba po meste, kde to nepotrebujem, a musim povedat, ze aj ja mam taky za par supiek z lidla, a musim povedat, ze zatial sluzi vynikajuco... velmi ocenujem priemernu rychlost, ktoru to udava... ale ak chces vymakanejsi "stroj" tak v obchode s bicyklami urcite najdes dobre veci, ale za inu cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
*na bezne bicyklovanie
sak si kupis v neakom dobrom obchode tam sa popytas
Odporúčam, aby tachometer bol schopný ukázať max. rýchlosť (toto úplne všetky nevedia), veci ako možnosť nastavenia viacerých obvodov kolies nevyužiješ.
V obchode ti ho istotne aj namontujú, ak ich o to požiadaš.
Tachometre fungujú skoro všetky, dobrá značka je napr. Cateye.
Ak chceš na bicykli schudnúť, tak je lepšie kúpiť si pulzmeter, pulz je pre tréning lepšie vedieť ako rýchlosť či kilometre .