no niekedy fakt dokazu pomoc ale niekedy to vecinou vsetko len zhorsia ale ak vies dobre zaobchadzat snim tak potom neni problem ja sa ich snazit nepouzivat a racej sa naucit
Cudna otazka, preco sa na to pytas ostatnych? Ja tahaky vacsinou pouzivam ako poistku, ze ak nahodou nieco vypadne aby som nespochybovala na pisomke..I ked niekedy nie je cas na naucenie sa vsetkeho, ale na strednej to tak byva. Na zakladke som tahaky nepotrebovala...
mnooo ako ja to berem tak ze to sice neni velmi fer ale ked musis thak musis...sem tam mam aj ja ale vecsinou sa mi ich ani nepodari pouzit alebo mi ho ani pouzitt netreba
na strednej som v zivote nemala tahak, to skor opisat alebo sa poradit so spoluziakmi
pripadne v krajnej nudzi a ked bola moznost tak zosit
inak som si pri uceni zvykla vypisovat dolezite veci na velky papier z ktoreho som si potom opakovala
na VS som mala tahak presne raz a tu skusku som neurobila (co bolo nakoniec skvele, lebo na opravaku som z toho nestastneho praveku dostala C
inak tiez, ked bola nutnost tak som radsej stavila na rozum spoluziacky vedla, ale urobila som to asi dvakrat za cele studium - inak spolah na seba
na ZS a strednej OK, ale prist na VS s tahakom sa mi zda vrcholne trapne - ked je niekto na VS a nechce sa ucit, na kieho ďasa tam zostava? sak ho tam nik nedrzi.
ked som mala trinast a bola na zakladke, tak samozrejme, niekedy trebalo a teraz.. teraz si uz ani tem tahak nestihnem urobit ale aj tak.. akosi som odvykla radsej sa opytam spolusediacej
Spolieham sa na seba, ale v prípade predmetov ako je napr. matika tak si musím vzorce vždy napísať Ale ináč ťaháky využívam len v najkrajnejšom prípade ked zlyhám ja a ľudia okolo mňa
to co ma bavi sa snazim spravit vzdy bez tahakov aby som vedel ake mam vedomosti.. ostatne predmety co ma nezaujimaju alebo mam len jeden semester tak obcas sa pre istotu tahak zoberie... a na matike treba tahak aby som to dal vobec .... proti tahakom v rozumnej miere nic nemam.. ale je vhodne si to trochu aj pozret...
robila som si ich v prvej triede na strednej a počas zš...teraz sa už ovela viac učím doma takže ich nepotrebujem robiť...ajtak by sa pri vačšine učiteliek použiť nedali
na strednej mi na tahak vzdy prisli, nevedela som odpisovat, ...
a na VS som sa pri tych uciteloch o to ani nepokusila, lebo by ma to skor priviedlo do
[IMG] [/IMG]
Na výške ich nepoužívam, ale na strednej som si ich písala... a väčšinou nakoniec ani nepoužila, ale dodávali akýsi pocit istoty... a navyše, ako už bolo spomenuté, som sa tým písaním väčšinu vecí naučila
Ehm... pomožú, ale musíš ich mať napísané aby si pochopil... ja ich píšem zásadne v skratkách.. tak ale keď si to predtým prečítam, viem o čom je reč xP
Mimochodom na lavici mám fixou popísané nápisy po anglicky, ktorým ani jedna učiteľka nerozumie... medzi nimi ťaháky ceruzou.... vždy keď kontrolujú lavice tha u mňa len tú anglinu vidia.. lol... slepé sú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pripadne v krajnej nudzi a ked bola moznost tak zosit
inak som si pri uceni zvykla vypisovat dolezite veci na velky papier z ktoreho som si potom opakovala
na VS som mala tahak presne raz a tu skusku som neurobila (co bolo nakoniec skvele, lebo na opravaku som z toho nestastneho praveku dostala C
inak tiez, ked bola nutnost tak som radsej stavila na rozum spoluziacky vedla, ale urobila som to asi dvakrat za cele studium - inak spolah na seba
a na VS som sa pri tych uciteloch o to ani nepokusila, lebo by ma to skor priviedlo do
[/IMG]
Samo Chalupka , co nenajdete na google
Mimochodom na lavici mám fixou popísané nápisy po anglicky, ktorým ani jedna učiteľka nerozumie... medzi nimi ťaháky ceruzou.... vždy keď kontrolujú lavice tha u mňa len tú anglinu vidia.. lol... slepé sú...