ani trosku vam v podvedomi nezalezi na tajnom cisle a titule ?? lebo uz som videla aj take .. nicky kde do stavov pisal ze ha uz mam 90 tajne cislo som dobry ..
Nie, s čistým svedomím môžem povedať, že som nekontrolovala svoje tajné číslo. Jasné, že som bola príjemne prekvapená, keď rástlo, ale nerobila som významné pre to, aby sa zväčšovalo.
no obcas sa pozriem ake je a potesila som sa ked som sa pozrela pred tyzdnom a bolo tam ze mala hviezdicka birdzu a teraz je 2970 ale tak su aj dolezitejsie veci
ja sa blizim k hviezdicke ale podla mna na tom nezalezi co som kvietok ? a ? je to len take nic podla mna... x ludi tam maju aj cestne tituly a ine... zalezi od cohokolvek
keby som tusila kde je to tajne cislo... nikdy ma to netrapilo takze... ani netusim co som momentalne,ze na ceste a take blbosti... mne o to nejde,su dolezitejsie veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale musím povedať, že to zvyknem sledovať
štatistiky a predpovede mám rád