no hej raz ked som bol maly...videli sme aj so sestrou cez okno take male svetlo ktore stupalo hore dost rychlo...doteraz sme neprisli na to co to bolo...lebo nic na to logicky nesedelo v tu dobu
moje dve kamarátky sa fotili v autobuse boli úplne vzadu a keď dali vyvolať fotku medzi nimi bol nejaký chlap a tak čudne sa tváril...dali to aj preskúmať a povedali im že to je nejaká duša ...na tú fotku keď sa pozriem je mi vždy zima fuj
Môjmu známemu sa stala iná vec. Študoval na strednej kartografiu a raz boli zakreslovať cvičnú mapu v teréne. Známy bol na vyvýšenom mieste kdesi v Karpatoch a do mapy zakreslil nejakú chatku. Profesor, ktorý mapy kontroloval sa ho spýtal, kde zobral to obydlie. A skutočne v teréne nič nebolo.
Dovtedy mohlo isť o halucináciu, alebo hru svetla, avšak na druhý deň takýto výsledok zakreslili i niektorí ďalší študenti.
Na všetko by sa bolo zabudlo, keby raz v oddelení geodézie a kartografie neboli študenti našli mapu spred 80 alebo 100 rokov, na ktorej chatka bola zakreslená. Navyše tú chatku zničil oheň ešte kedysi začiatkom 20.rokov 20. storočia. Známy si doteraz nevie udalosť vysvetliť, že čo to vlastne zakreslil.
@kosmiklove - ospravedlňujem sa. Je to celkovo možné. Snažil som sa prejsť čo najviac tém, buď som ju prehliadol, alebo bola založená pod iným menom, takže sa nechtiac opakuje.
Prosim ak môžeš pošli mi na TS názov Tvojej témy, rád si prečítam príspevky
mne sa stavaju bezne cudne veci..ze polozim si na stol hrncek a uz tam neni a je na inom stole..alebo odlozim si pred dvere izby slapky a neni su tam....nesnazim sa to riesit, lebo by som sa asi velmi bala
@skandinavian - bravo, prekročil si časovú hranicu medzi dvoma časovými rovinami. Charakteristické to je pre spánok. Raz sa mi stalo, že sa mi sníval hrozne dlhý sen. Predtým ako som zaspal bolo 4.00 /odbíjanie hodín/ a keď som sa zobudil, automatický som sa pozrel na hodinky a bolo 4.02. Teda v priebehu dvoch minút sa mi sníval sen, ktorý som si myslel, že som v spánku bol aspoň tri hodiny...
Ty máš lepší dôkaz, Tebe sa to stalo v stave bdelosti. Je to zriedkavé, ale deje sa to. Ty si príklad...
moja mama ked mala asitak 12 rokov,tak bola s mladsim bratom doma sama,no zrazu uvideli v izbe nejaky pohyb tak sa zlakli a utiekli von na dvor(dalej nemohli,lebo ich zamkli),a ako tak stali pri brane,zbadali z dveri ich domu vychadzat postavu celu v ciernom,ktora sa ako keby vznasala a o chvilu sa na nich pozrela a oni zacali kricat ze smrtka!!!!!a ta osoba sa priblizovala k nim a oni jacali a potom ta postava zmizla...keby neboli vtedy usli von z domu,mozno by ich ta SMRT zabila v dome,lenze oni jej nastastie usli...
@15 marienka, myslím, že by sa nesdtalo nič. Keď to videli obaja súrodenci nešlo o žiadnu predstavivosť. Predpokládam, že mohlo isť o stretnutie s duchom, alebo nejakým iným typom prízraku. Druhou vecou, prečo by sa im nič nestalo je to, že im ten prízrak neublížil, keď boli vonku. Pravdepodobne by to skončilo rovnako.
Priatelia mám inú historku, ktorú sme prevzali so spolužiakmi z nemeckých novín. Tam v jednom nemeckom mestečku strašil miestných ľudí prízrak pohrebného vozu.
Raz jednej decembrovej noci išlo miestne dievča okolo 18tej domov z div. krúžku. Vtom pri miestnom cintoríne pristavil pohrebný voz, vystúpili dvaja chlapíci v čiernom, otvorili zadné dvere vozu a vybrali rakvu, ktorej otvorili vieko. Dievča pri otváraní veka rakvy zo strachu utieklo domov
Takéto prípady sa stali v nemeckom mestečku Tirschenreut viacerým svedkom. Čo je paradoxom, že žiaden svedok nebol ochotný vydržať až do konca. Vždy utiekol pred vyvrcholením hrozného horor divadla.
Ak prídete do nemeckého mestečka Tirschenreut, nikdy nerozprávajte anekdoty o pohrebákoch, mohlo by to zle dopadnúť
no napriklad prednedavnom .... ...stojim pri stole a na policke som mal vojenske stitky (originali ocov dedov ...) kuknem dole ze zdvihnem mobil a zrazu fiiiu srtitky su na stole dpc .....co na stol ich nikdy nedavam lebo by sa stratili .......pripadne mi padlo pero na zem nedavno pri PC o 10 sekund ho idem zdvihnuť a toho hajzla niet ....doteraz som ho nenasiel ani nehladam ked ich mam milion este
@18 Myslím, že Tvoj prípad @comrad_sniper je najčastejšie sa opakujúci tajomý prípad. Len ľudia to tak neberú. Zvyčajne si myslia, že to položili na netradičné miesto v dôsledku vlastnej roztržitosti, hoci to je len málokedy pravda.
Môj sused brigádoval ráz v múzeu v Kanade. Bol to starý farmársky dom a v detskej izbe bola porcelánová bábika. Vždy ju kurátori tohto múzea položili v detskej izbe na postielku, ale vždy sa zázračne premiestnila. Ráz jeu tam sám môj sused položil a o niekoľko sekund bola na prízemí v obyvačke. Hoci detská izba sa nachádzala na prvom poschodí a v budove nikdo nebol. A aj keby bol nemal by čas bábiku premiestniť...
@19 alebo už daavnejšie sa mi stalo že na tej istej poličke bol antiperspirant a viem ze som ho polozil celou podstavou na tu policku a ten zmrd bol o 2m dalej ...ja odchadzam z izby a bum sleha kuknem že čo mi j*be ... dzignute toto ...
@20 skriatkovia nie mame otravu na potkany v pivnici ....to by vykapali už
mne asi nic take ani nestava...ale po precitani niektorych prispevkov som si spomenula na daco, ked som mala asi 8...na vianoce som dostala velkeho plysoveho psa a ked som sla spat dala som si ho za hlavu, rano bol podo mnou na zemi, to by malo vysvetlenie ze pri prehadzovani sa som ho rukami odhodila, ale na dalsi den som ho nechala na zemi a rano som ho mala za hlavou aj to by malo mozno vysvetlenie...potom som ho nechala znova pod postelou, rano bol pred izbou na chodbe...ani ja ani sestra nie sme namesacne a nikto s nim vraj nic nerobil...mozno je to blbost, ale aj tak sa mi to zdalo divne...som ho odlozila na skrinu a je tam doteraz...
@myra4d4 opäť ako pri @comrad_sniperovi , máš podobný príklad. Ten pád plyšového psíka by nemusel byť taký záhadny. Sama si presne pomenovala vec mohla si sa prehadzovať a sama ho zraziť na zem.
Udivujúcejšia je tá druhá časť príbehu. Skrátka mohlo dôjsť k manifestácii nám doteraz neznámych sil, ako som spomínal v príspevku @19
@myrka4d4 ak by si mohla urobiť pokus. Skús opäť plyšovú hračku položiť na to miesto, kde sa udalosť stávala. Prvú noc daj k hlave, druhú k posteli a tretiu pod postel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A druhej jej kamarátka zas videla ako nejaký dzivný "podomový kúzelník" nejakou kvázitelekinetickou silou vraj zdvihol tlstú tetku na stolici
Dovtedy mohlo isť o halucináciu, alebo hru svetla, avšak na druhý deň takýto výsledok zakreslili i niektorí ďalší študenti.
Na všetko by sa bolo zabudlo, keby raz v oddelení geodézie a kartografie neboli študenti našli mapu spred 80 alebo 100 rokov, na ktorej chatka bola zakreslená. Navyše tú chatku zničil oheň ešte kedysi začiatkom 20.rokov 20. storočia. Známy si doteraz nevie udalosť vysvetliť, že čo to vlastne zakreslil.
Prosim ak môžeš pošli mi na TS názov Tvojej témy, rád si prečítam príspevky
Ty máš lepší dôkaz, Tebe sa to stalo v stave bdelosti. Je to zriedkavé, ale deje sa to. Ty si príklad...
Priatelia mám inú historku, ktorú sme prevzali so spolužiakmi z nemeckých novín. Tam v jednom nemeckom mestečku strašil miestných ľudí prízrak pohrebného vozu.
Raz jednej decembrovej noci išlo miestne dievča okolo 18tej domov z div. krúžku. Vtom pri miestnom cintoríne pristavil pohrebný voz, vystúpili dvaja chlapíci v čiernom, otvorili zadné dvere vozu a vybrali rakvu, ktorej otvorili vieko. Dievča pri otváraní veka rakvy zo strachu utieklo domov
Takéto prípady sa stali v nemeckom mestečku Tirschenreut viacerým svedkom. Čo je paradoxom, že žiaden svedok nebol ochotný vydržať až do konca. Vždy utiekol pred vyvrcholením hrozného horor divadla.
Ak prídete do nemeckého mestečka Tirschenreut, nikdy nerozprávajte anekdoty o pohrebákoch, mohlo by to zle dopadnúť
Môj sused brigádoval ráz v múzeu v Kanade. Bol to starý farmársky dom a v detskej izbe bola porcelánová bábika. Vždy ju kurátori tohto múzea položili v detskej izbe na postielku, ale vždy sa zázračne premiestnila. Ráz jeu tam sám môj sused položil a o niekoľko sekund bola na prízemí v obyvačke. Hoci detská izba sa nachádzala na prvom poschodí a v budove nikdo nebol. A aj keby bol nemal by čas bábiku premiestniť...
@holyknight môžeš mať pravdu..
@20 skriatkovia nie mame otravu na potkany v pivnici ....to by vykapali už
Udivujúcejšia je tá druhá časť príbehu. Skrátka mohlo dôjsť k manifestácii nám doteraz neznámych sil, ako som spomínal v príspevku @19
@myrka4d4 ak by si mohla urobiť pokus. Skús opäť plyšovú hračku položiť na to miesto, kde sa udalosť stávala. Prvú noc daj k hlave, druhú k posteli a tretiu pod postel..
Hej, rovnaká manifestácia síl akú sme my, znalci, mali možnosť vidieť v rozsiahlom dokumente s názvom Toy story ...