Neviem ci niekto uz cital knihu tajomstvo alebo viedl film ale to je asi jedno. Len chcem vediet ze ci sa vam uz niekedy niečo prihodilo co suviselo s tym Tajomstvom ???
Kedysi som čítal knihu a kúpil som si viac kníh na túto tému. Dlho som sa tým riadil, veľa vecí sa mi splnilo a ocitol som sa na miesto, o ktorom som odmalička sníval, že sa na ňom ocitnem. A potom ma to omrzelo, zistil som, že aj keď dosiahnem nejaký úžasný cieľ ... tak to nikdy nie je také úžasné ako som si predstavoval. Asi je chyba vo mne, neviem dať najavo radosť, ktorá je niekde pod povrchom. Vykašľal som sa na to, lebo sa mi nechce mať sa dobre. A to úplne doslovne. Nechce sa mi mať dobrú náladu. Mám sa zle, ľahnem si na posteľ, dám sluchátka a nemám chuť robiť niečo pre to, aby som sa cítil dobre.
čitala som knihu, najprv ma to tak nabudilo, o dva dni som sa rozhodla, že vyhram v lote.. a nevyhrala som prekvapujuce, ja viem, odvtedy ma to netrapi
kniha aj film je založená na špekulanstve a polopravdám...niektorí vravia že im to zmenilo život k lepšiemu, iní že nič nepocítili...nikto to nevie jednoznačne potvrdiť ani vyvrátiť...je to relatívne...
mne sa takéto veci diali dávno predtým ako som vôbec vedela, že nejaké tajomstvo existuje ...bola som ale zvedavá, tak som si to prečítala..bohužiaľ! myslím si to isté, čo @6
je to neskutočný brak pre ľudí čo túžia po úspechu a peniazoch, pritom skutočné hodnoty sú niekde inde. Myslieť pozitívne nestačí, pečené holuby do huby padať samé nebudú. No na druhej strane aspoň jeden človek dosiahol úspech a bohatstvo vďaka tejto knihe a filmu - samotná autorka, a to vďaka zúfalcom a blbcom čo tomu uverili
videla som iba film, co bola uplna hovadina, napr to s tymi zazracne samo chodiacimi sekmi nejakemu pankovi ma dostalo, .. neriadim sa podla toho, nemam chut , pride mi to ako strasna oblbovacka....ked uz myslim pozitivne a verim, tak nie kvoli nejakemu tajomstvu, ale svojmu presvedceniu, ale to iba v nejakej danej chvily
Tajomstvo ti nič nepovie...Tajomstvo je komerčný brak...avšak ked bdueš hľadať ... nájdeš...ja som sa kvoli Tajomstvu dopracoval k takej literatúre, o ktorej som ani len netušil že existuje ... a tam som natrafil na gro toho Tajomstva, ktore nie je vo filme povedané kto hľadá ten nájde
nemáš rád príliš jednoduché veci alebo skôr veci, ktoré jednoducho získaš ... vieš , že nebudeš na 100% spokojný tak sa o niečo ďalšie ani nepokúsiš
ak to tak je tak je fajn .... usudzovala som podľa seba = robím to isté ( niečo vysnívané získam , ale nie je z toho až taký super pocit , tak dám sluchátka do uší a ignor na okolie )
prihodilo ešte skôr ako som videla film alebo čítala knihu, ale inak v tej knihe píšu stále o tom istom, myslím si že by sa to dalo kludne zhrnúť na 10 strán, to je celé len o obkecoch,.. pozitívne myslieť , no myslím si že v prírode by mala fungovať rovnováha a aj v tomto prípade predsa človek nemôže myslieť stále pozitívne, nie sme roboti :/
@alexqua vieš čo ... takto som nad tým nikdy neuvažoval. Jednoducho keď začnem mať zlú náladu a mám šancu mať sa lepšie (zavolá mi kamarát, či niekam neskočíme; môžem si kuknúť nejakú komédiu; ísť sa odreagovať), ale aj tak si radšej ľahnem do postele a nenávidím svet. Proste nechce sa mi robiť niečo preto, aby som mal dobrú náladu
nápodobne .... svet je zkazený ... niekedy ani nemám chuť , že net/kniha/kamaráti = nič .... ale keď si poviem - nebudem furt depkárčiť trocha sa usmejem nech nie som za suchára tak fajn .... ale rýchlo to prejde a som zasa späť
Pozitívne myslenie vie robiť divy. Ono to ale nesmie skončiť ako falošná póza. Sú hranice. Čo sa týka úspechu k tomu je potrebné postaviť sa aktívne. To znamená že tým že si oblepíš chladničku vetami typu "Vyhrajem v Lote" nič nedosiahneš pokiaľ si aspoň nepôjdeš kúpiť tiket. Na druhej strane tým že niečo dostaneš do tohto sveta. Vyhlásiš o sebe niečo. Vytváraš na seba tlak ktorý môže pôsobiť pozitívne. Ale zase sú hranice. Môžeš povedať že zabehneš 100m pod 10sekúnd a skutočne sa ti to podarí ale môžeš napísať aj Santa Clausovi a pod 3 sekundy to nezabehneš nikdy.
@vivian117 praveze keed ti to funguje a este predtym, tak ako mozues povedat suhlasit s tym, ze je to vymyvarna mozgov? nie kazdy o tom vedel predtym ako cital tu knihu
@vivian117 takze za to, ze ty si o tom nevedela o tej knihe? Tak je to bulshit? a vymyvarna mozgov? ... nahoda alebo stastie? aha.. takze tajomstvo neexistuje podla teba? tak to nefunguje? ...
@alysia no pozor, ja som tú knihu čítala, inak by som si nedovolila niečo také povedať a veď ty si ich čítala tiež, a všetky..tak čo, máš pocit, že to naozaj funguje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A nie nečítal. Videl som len film a to boli prázdne reči. Celý film dokázal omielať stále len jednu myšlienku ktorá je ľuďom úplne známa
nemáš rád príliš jednoduché veci alebo skôr veci, ktoré jednoducho získaš ... vieš , že nebudeš na 100% spokojný tak sa o niečo ďalšie ani nepokúsiš
ak to tak je tak je fajn .... usudzovala som podľa seba = robím to isté ( niečo vysnívané získam , ale nie je z toho až taký super pocit , tak dám sluchátka do uší a ignor na okolie )
Ano mam pocit, ze to funguje, lebo to clovek musi vediet... a to lahke nie je
Už si počul o takom prísloví, že bez práce nie sú koláče.. hm asi nie... tak len pekne snívaj a čakaj na zázraky