Ten film má pravdu v tom, že keď na niečo opakovane myslíš, môže ťa to ovplyvniť, avšak nemá to nič s "kozmickými silami" ako to opisujú v knihe a filme.
@qwedsayxc áno, ale nebolo to že chcem vyhrať milión alebo dovolenku za pár tisíc.. proste veci ktoré sa ti môžu stať ale nemusia, napriklad na základe filmu som sa rozhodla myslieť na jednu osobu ktorú som dlho nevidela a chcela som ju uvidieť v ten deň... a ono to vyšlo
@qwedsayxc ja som to pozerala s kamoškou a dodnes sme naladené na dobrú vlnu .. :tralala: :tralala: a či už snívanie alebo realita to sa uvidí v budúcnosti .. ale fakt pomáha ak od rána máš dobrú náladu, stávať so zlou náladou nie je nič moc škoda že som doteraz tak nemyslela, verím že všetko má dôvod
akoo viete ako... musíš tomu veriť.
je to o tom, že keď si pozitívny a niečo si skutočne praješ a makáš na tom, tak sa ti to splní. ľudia to často chápu že sú tam popisované nejaké kozmické sily a pičoviny, ale proste je to o tom, že na čo myslíš, to si pritiahneš.
ja som prečítala knihu a riadila sa podľa toho a bola som šťastná prešťastná celkom dlho ale potom sa všetko začalo jebať a odvtedy to mám piči a neverím na žiadne takéto kokociny
@hetfield "je to o tom, že keď si pozitívny a niečo si skutočne praješ a makáš na tom" posledné tri slová- MAKÁŠ NA TOM
ja si tiež prajem byť šťastná ale keď pre to nič nerobím tak asi šťastná nebudem
niekedy nepomoze ani to tajomstvo.. jasne ze je popici ked je clovek pozitivny, ma len dobre myslienky a tesi sa s kazdej malickosti.. lenze to dlhodobo nevydrzi, teda aspon mne nie... neviem blazni v Tibete su asi v klude cely zivot.
@hetfield no veď dobre, hovoríš mi to, ako keby som ja tú knihu napísala alebo čo...
ale taktiež pokiaľ na niečom makáš a nestále si k tomu hovoríš, že aj tak makáš zbytočne, lebo ti to nevyjde, tak ti to nevyjde proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@2
@4 Neotravuj!
je to o tom, že keď si pozitívny a niečo si skutočne praješ a makáš na tom, tak sa ti to splní. ľudia to často chápu že sú tam popisované nejaké kozmické sily a pičoviny, ale proste je to o tom, že na čo myslíš, to si pritiahneš.
ja som prečítala knihu a riadila sa podľa toho a bola som šťastná prešťastná celkom dlho ale potom sa všetko začalo jebať a odvtedy to mám piči a neverím na žiadne takéto kokociny
ja si tiež prajem byť šťastná ale keď pre to nič nerobím tak asi šťastná nebudem
ale taktiež pokiaľ na niečom makáš a nestále si k tomu hovoríš, že aj tak makáš zbytočne, lebo ti to nevyjde, tak ti to nevyjde proste...