S mojou naj kamoskou sme sa pohadali kvoli tomu lebo na nu vraj nemam cas a vraj som ju uz prestala bavit no to je teda naozaj paradny dovod? tak kvoli tomu lebo si mysli ze som nudna sa ma so mnou prestat bavit?
niekedy proste nepochopis zmyslanie toho druheho, ze ako to vlastne mohol! mozno si to uvedomy neskor..a ak nie tak potom si musis TY uvedomit ze ti nestoji za nic..
ked chces porozumenie v kazdom pripade tu nepis lebo tu ho nenajdes ... tu ta iba ludia zotru ... radim ti chod sa porozpravat o tom s inou kamratkou !
@dconan nieže by tu ľudia nevedeli poradiť, ale na sprostú otázku dostaneš iba sprostú odpoveď... a problémy tohto rázu tu nikoho vôbec nezaujímajú, keďže všetci máme tých svojích nad hlavu a nie tu riešiť toto
je síce relatívne spraviť nejakú hranicu medzi normálnou a nenormálnou diskusiou, každopádne táto nejakou vážnosťou nehrmí + načo sa to pýtaš, keď to my nevyriešime?
jako nic v zlom ale nemam rad nudnych ludi a pre mna je to tiez dvovod poslat niekoho do p..e koli tomu ale zase ked ste si pred tym rozumeli tak by mozno stacil jeden rozhovor a bude to ok
Petra0311 ja na tvojom mieste by som to riesila s niekym ovela blizsich ako s ludmi z birdzu.. Nic proti ale ved neberies to ako osobnu vec, v kt. sa cudzi asi tazko vyznaju??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2. myslíš si, že toto vyriešiš cez fórum?
je síce relatívne spraviť nejakú hranicu medzi normálnou a nenormálnou diskusiou, každopádne táto nejakou vážnosťou nehrmí + načo sa to pýtaš, keď to my nevyriešime?