kamosa raz napadlo, ze peter nagy ma pesnicku o konskej riti a potom sme nad tym filozofovali =D nam sa to velmi nezdalo ale on nas presviedcal ze urcite
ale viem jak to asi v jeho hlave vzniklo....nagy ma totizto tu pesnicku svet je krasny zadok a potom tu v ktorej je ze po dialnici bezi kon....no a chlast mu to dal nejak dokopy =D
noo...cikanie z okna tretieho poschodia hotelovej izby v Krakowe.. sprchovanie sa obleceny s kamaratom.. pasta po celom xichte a tricku.. ale inac som slusny
no tohop by bolo vela...srandy toho sa pozaziva vela ale fazne vrchol bol ked moj byvali opity jak doga si chcel prepichnut kruzidlom bradavku..dovtedy som netusila ze som chodila z masochistom.. ...skoro som ho vtedy zabila....ale aj tak je to moooj maciik. sak kazdy robime ozraty blbosti..
ja ked som ozrata tak kazdeho lubim... cize som kazdemu rozpravala jak ho mam rada a tak.. bola som prilis pritulna k chalanovi, ktoreho normalne nemam rada lebo je to imbecil... noaa... fajcila som i ked normalne za to kazdemu nadavam a nutila som mojho trenera aby napodobnil zvuk vorvaňa
funebracka je 30 rocny chlap prestrojeny za 16 rocne dievca vydavajuce sa za 24 rocneho mladeho muza opovrhujuce sexom , svetom so sklonmi ku explozivnemu vracaniu a fetisizmu nahrobnych kamenov
No ja som sa bozkaval raz s babou no akoze teda fuj ....
no najväcsia blbost bola u kamarata na byte ked som sa vyvracal prvy krat a ta blbost co ma napadla bolo to ze som si myslel ze som skoncil otocil som sa ze idem von z WC a zrazu to prislo znovu a uz som sa len stihol otocit k hajzlu a pustit to asi polmetra pred neho a potom som do toho stupil aby som prisiel blizsie k nemu ale uz nic nevyslo... zivot je svina
ale ty to myslis asi v tom zmysle ze nad cim filozofujeme, vsak?
alebo ked sme s kamaratom rozhadzali po dedine vsetky smetne kose a do jedneho sa kamarat netrafil (ked isiel kopnut) a zakopol do dacoho ineho, tak sme si zacali nanho vrieskat ze co si dovoluje... ze nas chcel napadnut, tak sme ho prevratili a sme donho kopali a vrieskali nanho asi 10 minut
alebo ked kamarat vybehol na kraj cesty a chcel kopnut do oprotiiduceho auta.. nastastie tam bol jeden triezvy ktori ho na poslednu chvilu chytil a stiahol na chodnik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No ja som sa bozkaval raz s babou no akoze teda fuj ....
ale ty to myslis asi v tom zmysle ze nad cim filozofujeme, vsak?
alebo ked kamarat vybehol na kraj cesty a chcel kopnut do oprotiiduceho auta.. nastastie tam bol jeden triezvy ktori ho na poslednu chvilu chytil a stiahol na chodnik...