Predstavte si vztah muža a ženy. Ked to tak sledujem,prišla som k určitému záveru. Žena miluje muža najma zo začiatku,je do neho zbláznená až kým si pomaly nedá dole tie pomyselné ružové okuliare ale muž naopak vstupuje do vztahu racionálnejšie a až nesko
somarina, skôr je to naopak, navyše žena po čase sa snaží muža meniť; zamilovaný muž nemôže byť racionálny, no fuj, to sú takí tí materialisti a tí, čo si myslia, že sú naviac, je to bolestný pohľad, inak sú muži v samej hĺbke zamilovanosti veľmi veľmi zlatí
@10 Neviem či si to správne pochopila.. áno žena sa snaží muža po čase menit a prečo? lebo si dá dole ružové okuliare a už jej pán dokonalý nepríde až taký dokonalý a zamilovaný muž nemože byt racionálny s tým súhlasím tiež,možno s tým teraz nebudete súhlasit ale podla mna vačšinu mužov musí žena najskor pritahovat vzhladovo,čiže ju ešte tak nemiluje,ale až po čase...
antropo, nie pochopila som to dobre, lebo ja som taká, okamžite hovorím, čo sa mi nepáči, ja som tá racionálna, až to bolí čo by si im prepáčila, oni vedia robiť rovnako svinské veci, sme na tom všetci rovnako
@zipporah ja by som dievca ktore milujem nikdy nesklamal a nepodviedol.. ja si lasku strasne cenim.. btw to stretnutie plati dufam ze? (sry ze to tu pletiem)
no, vyžaduje si to povahu veľmi chladnú, komplikovane uvažujúcu (tú komplikovanosť neberiem ako ospevovanie, či dobrú vlastnosť, ale za prekliatie)... navyše som nikdy nemala otca, takže sa to rozhodne podpísalo pod mojím prístupom k vzťahom ako takým, iste, robím aj chyby viacmenej som ale nekompromisná v mnohých veciach
tak je to hadam preto, ze vacsina sa do vztahu ruti po dvoch-3 veceroch spolu(vav on je taky uzastny/a...)...prvorade partner by mal byt najlepsim priatelom a ten sa po tyzdny ani dvoch nestane....len malo kto to pochopi....
...ak by sme sa najprv zamerali ako sa spoznat az potom ako spolu zacat chodit...bolo by to uplne inac...a preto najprv nastupuju tieto ruzove okuliare, kt. raz skor, ci neskor opadnu a vtedy s auvidte pod pravy svetlom....no ludia, kt. sa dlho spoznavali ty vedia o viac-menej o sebe ti ezakladne veci, cize ich novy pohlad neprekvapi....
...a mozi su uplne inac zalozeny ako zeny....ale to by bolo na hrozne dlho....
ja by som s tym asi nesuhlasil...aj ked kazdy sa na to mozno pozera inak...dnes je asi malo vztahov zalozenych na ozajstnej laske...dnes je to o inom....kazdy hlada vo vztahu len sex a nikto nehladi na ostatne veci...to je trosku smutne...ja sm spoznal pred rokom a 7 mesiacmi dievca a to som netusil ze to bude vsetko take krasne ...nikdy predtym som nemal ziadny vazny vztah,ale teraz je to uplne skvely pocit mat niekoho,na koho sa mozem vzdy obratit ...skvele si rozumieme a vzajomne sa doplname a pomahame ...kazdemu doporucujem najst si dievca svojich snov ...a hlavne jej dat vsetku lasku lebo ta zohrava hlavnu rolu vo vztahu!a netreba s nou setrit ...ale pokial sa dvaja ludia maju naozaj radi,aj ked si daju dole tie "ruzove" okuliare,nepoznaju vobec ziadny rozdiel
súhlasím so zakladateľkou...videl som veľa vzťahov a väčšina bola taká, že dievča bolo zaláskované zo začiatku a potom jej city chladli, u chalana zas naopak čím dlhšie boli spolu tým viac ju miloval...
Z prikladov, ktore vidim v mojom okoli ja vyvodzujem, ze obaja k tomu pristupuju rovnako. Vulgarne povedane obom z toho vztahu zo zaciatku riadne jebe. Ale po case to zacne chladnut, coraz viac si uvedomuju partnerove chyby, niektore veci sa uz tak lahko netoleruju, viac sa hadaju - ale zvykli si na seba. Uz je tazko povedat, ci je to stale ta 'laska' alebo sa tomu hovori laska, len aby sa nepovedalo.
podla mna ma autorka pravdu ale zda sa mi ze tak tomu byva len u takych vztahov ktore su odsudene bud ku skonceniu alebo k neskorsej reorganizacii mam pocit ze najidealnejsie je ak vstupuju do toho rovnako a po case su na tom tiez rovnako obaja - samozrejme tak... zamilovani ale aj trochu racionalni. Ale laska je podla mna najdolezitejsia a ak to je tak u oboch tak je vsetko OK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...ak by sme sa najprv zamerali ako sa spoznat az potom ako spolu zacat chodit...bolo by to uplne inac...a preto najprv nastupuju tieto ruzove okuliare, kt. raz skor, ci neskor opadnu a vtedy s auvidte pod pravy svetlom....no ludia, kt. sa dlho spoznavali ty vedia o viac-menej o sebe ti ezakladne veci, cize ich novy pohlad neprekvapi....
...a mozi su uplne inac zalozeny ako zeny....ale to by bolo na hrozne dlho....