ake by to bolo podla vas keby na svete boli len zeny alebo len muzi:
ja som si dala tuto otazku a zistila som ze by to boli dokonale vztahy..kvazi by skoncilo odsudzovanie povah ...muz je taky a taky zena je taka a taka.. ..bol by svaty pokoj a navy
kratke preco.. boli by sme hermafroditi a vedeli pocat decko aj sami .. niektore zvierata su uz v dnesnej dobe toho schopne .len pre detail.. >:-J mozno toho budu raz schopne aj zeny za dakych 200 rokov xDDD
neviem prečo by som sa mala zamýšľať nad tým, asi keby to tak bolo a nevedela by som, že by to mohlo byť inak, prišlo by mi to normálne a riešili by sa iné blbosti
takisto teraz nerozmýšľam nad tým, aké to je zvláštnea divné, že sú len dve pohlavia a nie tri
@ragdoll presne tak...kedze som podotkla na zvierata nemyslela som slimaki a podobne bludy..minule jednu jasterku normalne dokument bol ze prestalo ju bavit jeb...s jastericiakom .zacala byt lesba .a privodenim falosneho orgazmu ktory jej privodila jej lesbicka partnerka jasterica ..dokazala pocat .jastericata .. takze setko sa da .-.casom...
Ako v muzskom alebo zenskom väzeni akurat trochu miernejsie a celosvetove. Bez ohladu na to kolko na seba frfleme sa zeny a muzi skvele doplnaju a jedno pohlavie by bez druheho nevedelo zit. Chybali by ste nam rovnako ako by sme mi chybali vam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
krátke.
bolo by to....nedokonalé
takisto teraz nerozmýšľam nad tým, aké to je zvláštnea divné, že sú len dve pohlavia a nie tri
ja by som to neprezila len zo zenskymi...niektore zenske su ovela horsie ako chlapi.
+ @6
a ja jááj, to čo je za spôsob(ach)........filip
@hawaitypek ty debil!
hm, delenie, čo ja viem, ale chýba tam vzrušo z toho trci mrci ...........filip
a clovek by teda existoval len cca maximalne 100 rokov , celkovo ako druh