Keď niekto založí fórum o tom i ešte máme pevnú linku tak ok. Keď niekto založí fórum či ešte používame jj alebo ee tak pohodka. Ak sa pýtajú či máme ešte vynilové platne tak super, a ak či máme ešte VHS tak
to možno preto, akú povesť si si tu s týmto nickom vytvoril. zvyčajne ak človek po dlhú dobu píše somariny, tak potom ak vyrukuje s niečím normálnym, aj vtedy ho už považujú za somára. nálepka.
aj keď neviem presne o čo sa jedná, tak nemôžem posudzovať, ja len vravím, čo sa bežne stáva v takýchto prípadoch.
panebože. kedy pochopíš čo sme sa ti snažili vysvetliť? v tom fóre bol hlavný problém ten, že ty si nepripúšťal možnosť, že existujú ľudia, ktorí čítajú knihy a tváril si sa ako keby už nikto nečítal a ak hej, tak len knihy elektronické. a založenie ďalšieho debilného fóra ti nijak nepomôže. ešte stále ťa to baví?
@flysser nenahradia, a keby si čítal vedel by si to, všetky filmy točené podľa knihy sú len úbohou napodobeninou, a často obrovským sklamaním (Eragon) alebo debilnou atrapou (Twilight), a mnoho kníh ani sfilmovaných nebolo, a mnoho z nich sa sfilmovať ani nedá
a si fakt kokot že ťa vôbec napadlo že filmy by mohli nahradiť knihy
preorientuj sa na reálny život, Zakladáš blbosti lebo sa nudíš , sedíš za PC , Tak sa prejavuje nevyužitý potenciál nejak sa na povrch drať musí. Vykašli sa na birdz a študuj.
@wind čo nahradí pevnú linku ak sa smiem spýtať? a to už akože v nových domácnostiach nie je pevná linka? VHS a platne taktiež majú svoje čaro, ktoré nenahradíš ničím iným. knihy sa ešte držia, ale za chvíľu proste vymiznú, tak ako divadlá..
@flysser knihy a divadlo sú dosť cenné veci na to, aby vymizli a je riadne odveci, ak tvrdíš, že pevná linka a VHS sa nedajú nahradiť lebo majú svoje čaro...ako keby ho divadlo a kniha nemali! a aby som ti odpovedala, NIE, vôbec to nie je nespravodlivé
Podľa mňa možnosť ,, to čo je za otázku?" sa vzhľadom na chýbajúcu možnosť ,,nie" dá považovať za áno. Nemyslíte? A náhodou vyskytla sa kritika s myšlienkou, že je netolerantný s vulgarizmami v obvinení a to sa podľa mňa dá považovať tiež za prejav netolerancie. No a celkovo to bolo fórum s nejednoznačnými možnosťami, takže autor mohol počítať so všeobecným rozhorčením. A niektorí si mohli odpustiť vulgarizmy, lebo tým nič nenapravia. Všeobecne tu všetci prokrastinujeme, takže vyčítať to autorovi fóra je bezpredmetné. Flaaaaaaame
tu je velice lahké získať dáku nálepku ja sa až čudujem že ja tu nijakú nemám, pretože v bežnom živote u mna je to asi ešte horšie s nálepkovaním ako tu.
Prečo? Pretože tie fóra, v ktorých bolo, či ešte máte VHS, platne, atď. boli buď diskusie, alebo ankety s normálnymi možnosťami... Takú kktinu založíš a ešte sa aj pýtaš, prečo ťa ľudia zj*bú? Get a life.
@laurikaaa obvykle také kontrolujem, že či nebudem len opakovať niečo čo už niekto povedal, ale táto diskusia mi na to prišla hrozne dlhá, tak som len tak zbežne prescrolloval a nič takého nezazrel. čiže ospravedlňujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
aj keď neviem presne o čo sa jedná, tak nemôžem posudzovať, ja len vravím, čo sa bežne stáva v takýchto prípadoch.
A nemám pocit,že sem ľudia dojebkávajú za čítanie kníh veď sem sú ľudia čitatelia,či táram?
@laurikaaa tu* nie sem
No,dík
Inak tiež ma napadlo to čo v @1 nikto ťa sem nemá rád,tak ťa dodrbal len z princípu
Knihy sú stále knihy.
a ludia si myslia ze si retard ?
a preto,lebo knihy nikdy nebudú niečo zastaralé ako napr. VHS, ktoré sa len nahradilo niečím novším,knihy nenahradíš a myslím knihy v akejkoľvek forme
môžeš mi teraz poskytnúť názov filmu, ktory mi nahradi nejake skripta? ďakujem.
a si fakt kokot že ťa vôbec napadlo že filmy by mohli nahradiť knihy
A pohodlnejšie je to ako pre koho. Pre niekoho je väčším relaxom kniha.
nenahradia, verím, že vždy sa nájde pár intelektuálov za knihami.
stacilo napisat..
preco ma oznacuju za kokota ked zalozim normalne forum..
1. kam? (smer): sem
2. kde? (pozícia): tu
(sorry, nemohol som si pomôcť slight_smile:
"laurikaaa 17 ročné dievča, Severská párty diva, dnes 20:55
@midnight Pre boha To si chodil k maďarom?"
Som chcel oponovat, ze preco by to mali byt prave madari, sak mohli to byt nori, dani, fini, svedi, poliaci, ukrajinci... Ktokolvek
Vitaj medzi nami ... Som Lala
K veci teraz jasné,že je predpoklad,že sú to maďari,však koľko sem máme tých tvojich? a koľko tých mojich?!
A ja nemam mojich ani inych
Ti tvoji, su ozaj tvoji, ci su svoji?
V budapesti som stretol vela prijemnych ludi, taktiez mam dost kamaratov, ktory su maradi
Dufam ,ze na mna nezavolas Janko Sloptu