ano to fakt je
Moje najoblubenejsie serialy-Misfits, Skins, My mad fat diary, Pretty little liars, 90210 new generation, OC , som pozrela stokrat odpredu odzadu HOCIJAK a teraz nemam co pozerat!
Breaking bas, walking dead, himym atd mi neodporucajte...
@leiladrumnbass keď máš rada vesmírne veci tak Falling Skies ... pozerám aj Hawaii Five-0... dalej napr. The 100.... alebo Revolution (ale ten už zrušili)... strašne mam rád Helix od SyFy... Grimm... Believe sa mi páči.... a je toho kopec ale tie ostatne su už tie viac známe seriáli o ktorých si počula
Game of Thrones ... ale mám pocit že to nebude tvoja šálka kávy V takom prípade si skús pozrieť American Horror Story ,celkom dosť ľudí si natom ide, ale čoby som ti ja osobne odporučila najviac je rozhodne SOUTH PARK
Nič z toho, čo si videla, som nevidela, ale z tých, čo som videla každému môžem odporučiť s nadšením jedine Black Books. Všetko zvyšné je strata času .
One Tree Hill som išla aj ja napísať, to má 9 sérií, čiže to máš nadlho a je to podobné ako o.c.california by som povedala, že stredná škola, ale je to omnoho omnoho lepšie!
a ak máš rada Rachel Bilson, tak Hart of Dixie MUSÍŠ vidieť, to je najviac zábavné, ja len ľutujem, že som to nezačala pozerať prv
a Veronica Mars? to je tiež z prostredia strednej a vysokej školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
spolubyvajuca si na tom fici
The 100, Gilmore girls (staršie ale dobré podľa mňa)
The Carrie diaries
a ešte Faking It pozerám, ale to neni nejaký hlboký náročný seriál, taká oddychovka... nič viac sa od MTV moc čakať nedá
a ak máš rada Rachel Bilson, tak Hart of Dixie MUSÍŠ vidieť, to je najviac zábavné, ja len ľutujem, že som to nezačala pozerať prv
a Veronica Mars? to je tiež z prostredia strednej a vysokej školy