Chcu ma vyhodit zo skolyyyy....no stava sa o to by ani neslo aj tak tam nechodim ale ide o to co teraz?!Neviete o niakej dobrej strednej skole,ne moc tazkej v Blawe?plsss poractee teraz
ja som pocul o takej "skole" kam ak sa dostanes, tak tam sakra musis chodit... myslim ze sa to volalo napravno vychovne zariadenie pre mladistvych... skus tam
robis si z neho srandu ale on nie je ten co je tu bez skoly ... mas 17 povinna skolska dochadzka kaput chces to pocut narovinu ? si v riti ci ta na niaku skolu zoberu zalezi cisto a len o d dobrej vole tamjsieho riaditela ... miest je na strenich malo myslis ze ta vsade prijmu s otvorenou narucou aby si zabrala miesto niekomu kto do skoly chodi a chce chodit ? spametaj sa nebud vyberava a ber to co ti ponuknu inak mozes ist kachlicky pokladat heart_eyes
no na ucnovkach tusim na strojnickom ci jakom maju malo ludi... mozes byt sustruznicka.....co takto zacat chodit do tej skoly z ktorej ta idu vyhodit?chemikov je vraj malo.....a okrem toho nebola si snad az taka mala ked si si vyberala strednu nie?
Ja take blici poznam Ja som piatacka na strednej,maturitny rocnik a blicujem furt...Ale ospravedlnenky si zhanam,no.Tak,ked mne sa tam nechce chodit....
Podla mna ti rodicia v tomto pomozu a urcite vedia o dakej skole,teda za predpokladu,ze mas ako taky vztah s nimi.Ak chces skolu,kde sa nemusis vela ucit tak chod na dake uciliste,tam maju volne miesta,a po skole mozes zacat uz aj pracova,sice nezarobis nic moc,ale mas aspon skolu....pisem svoj nazor,neviem inak,lebo som to nezazil...bol som jeden z mala co chodil do skoly pravidelne,vybudoval si dobre meno a spon ohladom dochadzky a potom som mohol flakat...len v mojom pripade sa to neoplatilo,bo sme v skole brali tolko veci,ze keby som to mal dohanat tak by som to nezvladol a aj tak by som nepochpil poznamky od spoluziakov...takze ti radim aby si si spravne vybrala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Podla mna ti rodicia v tomto pomozu a urcite vedia o dakej skole,teda za predpokladu,ze mas ako taky vztah s nimi.Ak chces skolu,kde sa nemusis vela ucit tak chod na dake uciliste,tam maju volne miesta,a po skole mozes zacat uz aj pracova,sice nezarobis nic moc,ale mas aspon skolu....pisem svoj nazor,neviem inak,lebo som to nezazil...bol som jeden z mala co chodil do skoly pravidelne,vybudoval si dobre meno a spon ohladom dochadzky a potom som mohol flakat...len v mojom pripade sa to neoplatilo,bo sme v skole brali tolko veci,ze keby som to mal dohanat tak by som to nezvladol a aj tak by som nepochpil poznamky od spoluziakov...takze ti radim aby si si spravne vybrala..