s mojim chlapcom sosma dala dokopy 1.1.09.. mno a lubim ho..a dost..ale mam byvaleho..s ktorym somsa sstrasne pohadala..a teraz sme spolu zadobre.. a snim som bola 10 mesiacov..a aj njake dni..a jha nevem on tez babu ma..ale vravel ze mal ostat somnow..a
@0 to si ty co mala sex vo vlaku s chalanom? aha
no ... vidim ze nemas stastie v laske
ja ti nepomozem bohuzial ... ved ako mam ta chapat ? presne ako @2
ach mno tak nechapem preco to tak jhe..mno.. ach krista tu kazdy chyta niekoho za slovicka..a ze sa tu ludom snazia pomahat?? nemylsim... bo kazdy kritizuje vacsinou... wrrrr.....
@4 tak ked sa ti to tu nepaci ako ta vsetci kritizuju chod za nejakym psychologom alebo sa spamataj a vyries si to v hlave alebo sdrci sama.. preboha, taketo problemy mat
@0 a o čo Ti teda ide..? keď ho ľúbiš tak to nerieš... nie je nič horšie ako mať niekoho koho ľúbiš, on ľúbi Teba a nevážiť si to...
Ale zase na druhej strane ak si sa s tamtým rozišla po skoro roku len preto že ste sa raz pohádali.. to asi tiež nebola bohvieaká láska.. keby bola tak to ani jeden z vás nevydrží dlhšie ako deň aby neprišiel a neospravedlnil sa (a je jedno koho to bola chyba )
Chápem že Ťa to k nemu ťahá, keď ste boli spolu tak dlho a s tamtým si len 3 týždne. Ale nemyslíš že by to bolo trochu nefér voči tomu chalanovi aj priateľke tvojho ex? Tak prestaň vymýšľať a váž si čo máš. Nie je horšia rana asi pre chalana než keď mu priateľka utečie za bývalým... :/ Tak ak ho ľúbiš tak na také veci ani nemysli, inak sa budeš večne len trápiť.
@gothicpoethic úžasné riešenie fakt :/ a ako k tomu príde ten jej terajší priateľ? bohovia ako ja "milujem" babské riešenia typu "nedám o sebe vedieť pár mesiacov a potom uvidím" ... :/
Nech sa k tomu stavia zodpovedne. keď už išla s niekym do vzťahu tak má k tomu človeku zodpovednosť. Nemôžete byť všetky také sebecké predsa (alebo nevyzreté)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no ... vidim ze nemas stastie v laske
ja ti nepomozem bohuzial ... ved ako mam ta chapat ? presne ako @2
Ale zase na druhej strane ak si sa s tamtým rozišla po skoro roku len preto že ste sa raz pohádali.. to asi tiež nebola bohvieaká láska.. keby bola tak to ani jeden z vás nevydrží dlhšie ako deň aby neprišiel a neospravedlnil sa (a je jedno koho to bola chyba )
Chápem že Ťa to k nemu ťahá, keď ste boli spolu tak dlho a s tamtým si len 3 týždne. Ale nemyslíš že by to bolo trochu nefér voči tomu chalanovi aj priateľke tvojho ex? Tak prestaň vymýšľať a váž si čo máš. Nie je horšia rana asi pre chalana než keď mu priateľka utečie za bývalým... :/ Tak ak ho ľúbiš tak na také veci ani nemysli, inak sa budeš večne len trápiť.
@gothicpoethic úžasné riešenie fakt :/ a ako k tomu príde ten jej terajší priateľ? bohovia ako ja "milujem" babské riešenia typu "nedám o sebe vedieť pár mesiacov a potom uvidím" ... :/
Nech sa k tomu stavia zodpovedne. keď už išla s niekym do vzťahu tak má k tomu človeku zodpovednosť. Nemôžete byť všetky také sebecké predsa (alebo nevyzreté)