Hmmm tesim sa na zachvaty smiechu....tesiiim sa ze uz konecne nechodim na obedy a uzijem si polhodinovu prestavku...a tesim sa ze mam dve suplovane hodiny...aaa tesim sa ze nebudeme mat triednicku lebo triedna chyba..a pondelok byva vzdy celkom pohoda den....lenze je aj par minusov a to je ze z bioly skusa a musim sa ucit 7 stran co sa mi max. nechce...aaa potom ze slovencinu nam supluje najhorsia ucitelka..no co uz
Teším sa konečne na spolužiakov, teším sa na našu triedu, teším sa i na našu podarenú triednu ..teším sa na etiku a telesnú teším sa na to že konečne budem môcť vybaviť koncoročný výlet..teším sa na triednické hodiny teším sa na posedenie u riaditeľa a žiadanie o povolenie výletu teším sa na tú školskú atmosféru..teším sa na niektoré staré rachetle našej školy ktoré sa dá poriadne naštvať...teším sa!!
lebo mam narodky a idem po skole so spoluziakmy na pivec asi preto a neviem ako u vas ale v tej mojej triede je vzdy sranda takze sa do skoly celkom aj tesim
@7 tá jebnutosť vačšiny sa ani len slovami opísať nedá ako príklad uvediem napr. spolužiačka čo sedí za mnou, polku lavice má polepenú obrázkami toho blbečka z twilight alebo ten druhy zas z Prison Break...a vačšina triedy sú podobní...už snáď chápeš :/
je tam sranda, mam super spoluziakov aj ucitelov, vedieme zaujimave diskusie, naucim sa zaujimave veci nebudem sprosta tych veci je strasne vela a konkretne zajtra este mame aj len 25minutove hodiny takze tesim sa
@15 konkrétne príklady ? Fajn tak povedzme naša matikárka... dôjde do triedy a zistí že moji infantilní spolužiaci jej dali na katedru sneh...tak sa nasere, všetkým čo sú v triede dá 0/10 za prácu na hodine a na zvyšok hodiny odíde preč...
Alebo taká z biológie... keď si chorá a viac ako na dvoch jej hodinách nie si, automaticky u nej blicuješ a vyhýbaš sa jej hodinám tak ti aj napriek tomu že máš nad 100% dá horšiu známku na konci roka... alebo aj kvôli tomu že sa na jej hodine bavíš ti zhorší kľudne o 2 stupne...
Alebo angičtinárka...tá ti na každej hodine dáva písomky pretože tvoju triedu nemá rada. Vždy odchádza so svolami aká ste jebnutá trieda(doslova), ako sa teší jak vypadnete z tej školy a to sme na jej hodine pomerne normálna skupina v ktorej skoro nikto nerobí problém...a tak ďalej a tak ďalej
sa tesim na zajtra sak som tie lamy tyzden nevidela poniektore a uz mi dost ze chybaju... uplne sa tesim na haluzenie cez matiku, na poradnu buducej psychologicky cez biolu a na cigo cez obednajsiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A čo tam po škole, hlavne, že svieti slnko, leto je takmer tu, radujme sa, veseľme sa
S tym, ze sme berieme typologiu osobnosti.
Alebo taká z biológie... keď si chorá a viac ako na dvoch jej hodinách nie si, automaticky u nej blicuješ a vyhýbaš sa jej hodinám tak ti aj napriek tomu že máš nad 100% dá horšiu známku na konci roka... alebo aj kvôli tomu že sa na jej hodine bavíš ti zhorší kľudne o 2 stupne...
Alebo angičtinárka...tá ti na každej hodine dáva písomky pretože tvoju triedu nemá rada. Vždy odchádza so svolami aká ste jebnutá trieda(doslova), ako sa teší jak vypadnete z tej školy a to sme na jej hodine pomerne normálna skupina v ktorej skoro nikto nerobí problém...a tak ďalej a tak ďalej