"Nedávny výskum preukázal, že ženy sexuálne oveľa viac priťahujú muži zamračení alebo nafúkaní, ako tí, ktorí sa smejú a vyjadrujú radosť"...........Tak ma vedia pobaviť tieto výskumy disappointed: » adam.cas.sk/clanky/10892/mu...
jasnéééé, nič nie je príťažlivejšie ako chlap, ktorý sa tvári, že zožral všetku múdrosť sveta... som nesmierne zvedavá, aké úchvatné ženy figurovali v danom výskume..
zamračení a nafúkaní - brutáááálne mi to pripomenulo Ultimate Survivor no nie?! kto z vás to kuká? veď on brutálne také ksichty hádže, hlavne v upútavke podľa mňa každá baba musí letieť aj na toho, čo je húsenice a ovlažuje sa svojím močom. isto to tam zabudli pripísať! svine...
ÁÁÁ! To je jaká blbina! Mne je dosť jedno, ako sa chalan tvári, musí ma niečím zaujať. Musí mať niečo špeciálne, niečo, podľa čoho si ho zapamätám.... Tetovanie, zvláštny piercing, účes, čokoľvek. Alebo musí proste iba vyzerať ako nejaký archetyp...
@elinkaa ...Je co ?! Viem, ze zeny idu dravejsie po chlapovi, ktory sa tvari, ze je nedostupny/zadany ...To mi nevyvratis, mam s tym bohate skusenosti.
Dalej ak nadviazem nejaky ten kontakt so slecnou, je viac vo vytrzeni, ak na nu s prepaceni seriem, ako keby som okolo nej skakal ako nadrzana civava...
Aj toto mam skusenostami potvrdene...
Cim viac na dotycnu kaslem, tym viac sa dozaduje mojej pozornosti/pritomnosti/spolocnosti...
Mozno som cely zivot stretal iba taketo slecny, ale potom je to velmi podozrive, ak stretam len take na ktore toto plati
@nobile To už vážne záleží aj od povahy dievčaťa, a od toho ako sa k nej správaš. Neznášame, keď stále nám hovoríte nejaké lichôtky, TO JE OTRAVNE, také do riti vliezanie. Ked mne sa páči nejaký chalan, vôbec mi nevadí že ma stále otravuje, pretože budem len rada.
Ale ak chalan mi leze na nervy, už si to mohol sám všimnúť podla toho čo hovorím, a ako sa k nemu sprosto správam. To by bol debil keby si to nevšimol.
Takže buď si natrafil vždy na povahu dievčaťa ktoré sú závislé od tvojej prítomnosti, alebo máš možno pravdu - a väčšina dievčat má "rada" ignoráciu. Len ja tomu nechápem. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Mňa by napríklad taký "všude-byl-všechno-zná" nezaujal
Dalej ak nadviazem nejaky ten kontakt so slecnou, je viac vo vytrzeni, ak na nu s prepaceni seriem, ako keby som okolo nej skakal ako nadrzana civava...
Aj toto mam skusenostami potvrdene...
Cim viac na dotycnu kaslem, tym viac sa dozaduje mojej pozornosti/pritomnosti/spolocnosti...
Mozno som cely zivot stretal iba taketo slecny, ale potom je to velmi podozrive, ak stretam len take na ktore toto plati
Ale ak chalan mi leze na nervy, už si to mohol sám všimnúť podla toho čo hovorím, a ako sa k nemu sprosto správam. To by bol debil keby si to nevšimol.
Takže buď si natrafil vždy na povahu dievčaťa ktoré sú závislé od tvojej prítomnosti, alebo máš možno pravdu - a väčšina dievčat má "rada" ignoráciu. Len ja tomu nechápem. :/
Ked sa okolo vas az priliz motkame, zacneme vas nudit a otravovat...
A to vy nechcete aj ked nas mate akokolvek rady, radsej nas pustite k vode ako by ste sa mali citit znudene, ci otravovane
A ano, vacsina dievcat ma rada ignoraciu a ani ja to nechapem, viem iba, ze je to tak...
Tak som to zobral ako fakt a prisposobil sa
Velkolepo ignorujem a tesim sa zenskej spolocnosti a zaujmu
Nema to logiku ? Viem, ale je to tak
Plno kamaratok sa mi s tym priznalo, ze ked ich chlap ignoruje, tak silno premyslaju, ze preco...
Aky ma na to dovod ?
A myslia na neho v jednom kuse, az to prerastie do takych rozmerov, ze na neho nemozu prestat mysliet a v tej chvilke je to tam !
Su namotane a problem je na svete
a keď ma chlap ignoruje, tak ma ignoruje na 99% preto, že ma ignorovať chce, tak ignorujem aj ja, vnucovať sa nebudem
@ohavnost súhlas s poslednou vetou
Prepac mi za tu uprimnost
Jj @elinka ...Presne tak, mnohy ma teraz budu zatracovat, za to, ze som predal jednu z dlho utajovanych tajomstiev dalej a dokonca zenam...
Ale kaslat na to, ked je nekto neschopny bude neschopny s tajomstvami aj bez nich
A slecny... Neberte to tak tragicky
Kaqzdy spravny a ostrielany lovec skalpov vie, ze existuju aj vynimky a dokaze sa prisposobit situacii ...Teda zene, ktoru tuzi dostat