No dneska som bola znovu s tym Maroškom .. A dneska to dopadlo tak isto ani sme nepili nic .. .. Vozili sme sa spolu na stvorkolke .. bozkavali a tak .. Len stále neviem ako na neho hh ..Ale je užastnýý poradte Je to prvy chalan pri ktoro
4. A čo keď ste nepili? Kedy ste pili a čo bolo toho následkom?
5. Pre 1 až 4....DAJ MI SEM LASKAVO PRVU ČASŤ!!!!!!
6. Zdanlivo nejde o obyčajnú tenelovelu...
7. Noa ? Pokial ste ešte nevyzreli na pohlavný styk na štvorkolke, tak sem ani nepíš o trapnom olizovaní....Moje mačky sa minule oblizovali na miešačke, a holuby od suseda na koloch od rajčín...
8. ÚžasTný som aj ja...Chceš vedieť ako na mňa?
9. Oblizuješ sa sním a nevieš ako naňho? To sme de?
10. Ak sa ti podlamujú kolena v tak mladom veku, môže ísť o dedičnú chorobu. Moja babka má 66 rokov, reumu čo od mladosti ponachladala....ale žeby sa jej podlamovali kolená, o tom neviem...Mám o teba strach...
Zase ten Mareš ???,hlavne mu daj čo najskôr ,lebo ti na tej štvorkolke ufujazdí za inou . Good luck,dúfam že nás budeš priebežne o všetkom informovať aké to bolo sme už všetci nedočkaví
načo to sem píšeš? aký máš problém s ktorým chceš poradiť? tak asi vieš ako na neho, keď si rozumiete a je vám spolu dobre a vyvíja sa vám vzťah, či chceš pochvalu za to?
@nikoleta91 neber si to nejak zle alebo tak si na birdzi. všetko sa tu ofrfle . šak ale jeb už na to. zjavne vám to vychádza, tak čo chceš za rady ? nechaj to už len samé plynúť, buď to vyjde alebo nie. a vyser sa už na fóra o tomto, o hocičom inom kludne pridaj pane bože len nie o tom kolko kto dostal bodov na prijimackach
To len keby chcel niekto kompletné informácie o tomto vysoko problémovo prípade zamilovanosti...
@nikoleta91 Idem sa tváriť, že som ti tento príbeh uverila. V tom prípade mi ale vysvetli, prečo sa potrebuješ pýtať, ako ho zbaliť, keď s bozkávaním sa zjavne problém nemáte? Alebo to je nejaká dnešná móda, olizovať sa s niekým, s kým sa poriadne nepoznáš a s kým neplánuješ mať nič viac? Alebo som ja zaspala dobu, že si neviem užívať život?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mozno tu prestanes pisat tieto sracky
» dopice.sk/2Uk...
2: Píšeš tak jak keby som to mal vedieť..
3. Ja fakt neviem kdo ten Maroško je..
4. A čo keď ste nepili? Kedy ste pili a čo bolo toho následkom?
5. Pre 1 až 4....DAJ MI SEM LASKAVO PRVU ČASŤ!!!!!!
6. Zdanlivo nejde o obyčajnú tenelovelu...
7. Noa ? Pokial ste ešte nevyzreli na pohlavný styk na štvorkolke, tak sem ani nepíš o trapnom olizovaní....Moje mačky sa minule oblizovali na miešačke, a holuby od suseda na koloch od rajčín...
8. ÚžasTný som aj ja...Chceš vedieť ako na mňa?
9. Oblizuješ sa sním a nevieš ako naňho? To sme de?
10. Ak sa ti podlamujú kolena v tak mladom veku, môže ísť o dedičnú chorobu. Moja babka má 66 rokov, reumu čo od mladosti ponachladala....ale žeby sa jej podlamovali kolená, o tom neviem...Mám o teba strach...
tento link som už dnes raz použil . Ale keďže si znova napísala tú istú tému, som skoro nútený ho použiť
1. Bud nam tu teraz opisujes tvoj 'dennik lasky' a robis z toho pribehy na pokracovanie
2. Alebo pises scenar na nejaku druhotriednu telenovelu
pardón za výraz, ono to výstižnejšie asi nešlo
Normálne by som poradil jednu-dve lyžičky Sava ale tu by som radil Infúziou do žily tak 2 flaše denne
Mimochodom...pohlavný styk som myslel ako za jazdy na tej štvorkolke...
» www.birdz.sk/forum/ako-zbali...
Na ďalší deň to bol nemenovaný, o tri roky starší kamarát s ktorým si vypili a bozkávali sa...
» www.birdz.sk/forum/ako-ho-do...
Pol dňa neskôr to už bol Maroško s kým sa bozkávala a koho chcela zbaliť...
» www.birdz.sk/forum/naozaj-by...
To len keby chcel niekto kompletné informácie o tomto vysoko problémovo prípade zamilovanosti...
@nikoleta91 Idem sa tváriť, že som ti tento príbeh uverila. V tom prípade mi ale vysvetli, prečo sa potrebuješ pýtať, ako ho zbaliť, keď s bozkávaním sa zjavne problém nemáte? Alebo to je nejaká dnešná móda, olizovať sa s niekým, s kým sa poriadne nepoznáš a s kým neplánuješ mať nič viac? Alebo som ja zaspala dobu, že si neviem užívať život?
inak pozdravujem "Maroška" urcite to je taky inteligent ako ty