No s tým nesúhlasím ... Podľa mňa kvalitu majú ...
Minimálne v STV2 keby trocha upravili ten program a bolo by tam menej regionálnych správ a všelijakých kravín tak by to mohlo byť veľmi dobré, občas tam je aj nejaký menej známy otitulkovaný dobrý film v originálnom znení, to poteší ...
Hlavne by tá jednotka mala zrušiť tú sprostú reláciu "Čierna a biela", tým klesla na samé dno, to okomentujem len jedným slovom - trapas ...
Samozrejme, že raz mi stačilo a ako sa hovorí - opakovaný vtip už nie je vtipom - tak už nie je o čom, ale tomu kto to ešte nevidel odporúčam aspoň ochutnávku ;-D
mna na dvojke najviac sralo, ked dávali prednosť nejakej športovej hovadine pred avizovaným filmom. Tým ma neskutočne srali, a dúfam že ked bude teraz trojka tak že už sa to nebude diať.
neviem, nezaujima ma to. nepozeravam to. s tymto som skoncila pri superstar1 a potom som pozerala aj dvojku ale len vstupy adely a pyca a ptom uz ani to ne. zdaju sa mi tieto reality show ci co to je nudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
akurát ČT 2 má takú kvalitu, akú by som bol ochotný akceptovať, inak všeobecne tak pár filmov do mesiaca sa dá niekde pozrieť a tam to končí ...
Minimálne v STV2 keby trocha upravili ten program a bolo by tam menej regionálnych správ a všelijakých kravín tak by to mohlo byť veľmi dobré, občas tam je aj nejaký menej známy otitulkovaný dobrý film v originálnom znení, to poteší ...
Hlavne by tá jednotka mala zrušiť tú sprostú reláciu "Čierna a biela", tým klesla na samé dno, to okomentujem len jedným slovom - trapas ...
na dvojke chodia vecer obcas dobre filmy - rovnako ako na ceskej dvojke.
jednotku by som kludne aj zrusil
Keby sme mali na Slovensku pár ozaj kvalitných staníc, vtedy by bolo o čom sa baviť ...
Aj keĎ ani vtedy by asi to zrušenie neprichádzalo do úvahy, nakoľko aj predstavy verejnoprávnych sú často z princípu trocha iné ako u komerčných ...
Hej, veď poznáš napínavejšiu vec ako je random?
Hlavne obalený do nejakých "akože protikladov" možností a potom debata so známym čo si myslí, že je správne rozhodnutie - random1, alebo random2?
to je ozaj duchaplné ako tvaroh hehe
ale pozerať sa to dá, raz som to pozeral ako výhradne ako humoristickú reláciu
noo a som zvedavy co budu davat na STV3 ked skoncia OH beijing 2008 DD
No ja by som na to nedokázal viac pozerať už aj keby to zmysel malo kvôli tej Malachovskej a tomu jej hnusnému, hranému úsmevu ...
teda,aspon si myslím...
dvojka je fajn, keď ste takí múdri a intelektuálne fajnovky, tak si stiahnite tie filmy, alebo sa držte toho, čo píše kemuro
Voyeuri, behajú po ulici s kamerou a točia ženské a to dávajú do správ
Tomu vravím úbohosť ako sa patrí ...