Strašne sa chceš podobať na ostatných hejterov,a si len decko
Proste si decko,nič si z toho nerob Ani z toho,že sa ti tu každý smeje a chytá sa za hlavu z tvojich príspevkov,a tebe to lezie na mozog a len sa ďalej zbytočne strápňuješ Radšej drž hubu,lebo zas započíš taký fail že až
Ale strašne sa mi páči to,ako si ku mne niekedy vyjadroval sympatie,a teraz ma až takto neznášaš :´(
Neodpisuj,nechcem vidieť tvoje príspevky na hlavnej,a už vôbec nemám záujem s tebou ďalej komunikovať,povedal som ti asi všetko čo som mal na srdci,ahoj
@fxx tento "odpich" si si plánoval v tej svojej hlave od narodenia ? započíš každý sa smeje len na tebe že nedokážeš spraviť ani maturitu...a áno, ja decko som, lenže ty už nie si ale stále sa tak správaš, je mi ťa ľúto, fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Strašne sa chceš podobať na ostatných hejterov,a si len decko
Proste si decko,nič si z toho nerob Ani z toho,že sa ti tu každý smeje a chytá sa za hlavu z tvojich príspevkov,a tebe to lezie na mozog a len sa ďalej zbytočne strápňuješ Radšej drž hubu,lebo zas započíš taký fail že až
Ale strašne sa mi páči to,ako si ku mne niekedy vyjadroval sympatie,a teraz ma až takto neznášaš :´(
Neodpisuj,nechcem vidieť tvoje príspevky na hlavnej,a už vôbec nemám záujem s tebou ďalej komunikovať,povedal som ti asi všetko čo som mal na srdci,ahoj