Ľudia.. je tu nejaká tanečníčka,tanečník ktorý/á sa venuje spoločenským tancom.. Ja sa tancujem.. budem mať s kým o tanci pokeckať? a .. keď už netancujete.. čo si o tomto štýle tanca myslíte.. štandardné tance vs. latinskoamerické ?
ja nie a čisto obdivujem že vy áno a ja nie neskúšala som to a neverím si ešte k tomu takže ale mám kamošku ona na to chodí na stužkovú to nejak dotial teda zvládnem dúfam
ja ovladom niekolko tancov zo štandardných aj z latinsko-amerických ale iba základnú úroveň,taže rád by som sa zdokonalil strasne by ma tešilo keby sa našlo zopár nadšencov ktorí by sme sa stretali hockde kde by sa dalo tancovat,(nie iba za dverami tanečných škôl),zdokonalovali by sme sa navzájom a tancovali pre radost a zábavu ...časom možno aj robit nejaké akcie, typu naučit ludí tancovat( v parku ,na námestiach a podobne )...v Piestanoch alebo niekde v okolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(v lepšom prípade schmatnem nejakého plyšového medveďa alebo tak, v horšom mám v zuboch varechu, hrebeň alebo podobnú náhradu kvetu