nho ja som xodial 7 rokof na tanecnuu hehe mile coo?? ale bawilo ma th xodila by som doteraz ale nestiiham tho a to ma sere....: confused: nho a xodila som na disco a hip-hop ale hip-hopu som sa venovala viacej disco iba thak...
koncom minuleho roka sme cela trieda chodili na spolocenske tance, povodne sme sa zapisali aj na pokracovanie v kurze, ale vykaslali sme sa na to.. osobne proti tancovaniu nic nemam
Ja som tancovala to co ty Undy. no potom som sa zranila a nedalo sa mi pokracovat a partner mi odisiel a v nasom meste nenajdes nikoho lepsieho a ani tanecnu skolu. takze mozno skusim zas pokracovat na VS ak sa niekde dostanem a bude cas, no uviidim ako co.
ako dlho tancujes ty?
inak dostala som sa k tomu tak, ze som mala ist za kamaratom a on tancoval a stiahol ma do toho a trenerovi som sa pacila. skoda toho zranenia.
Ja tancujem od 5, čiže už to je nejakých 16 rokov Začínala som tiež so spoločenskými a potom som prešla na balet... ten som tancovala nejakých 5 rokov... počas toho som chodila aj do folklórneho súboru, kde som bola 11 rokov... na škole sme tiež mali jeden súbor, v kt. tancujem ešte dodnes a to je už 15 rokov, keď dobre počítam... tam sa venujeme národným tancom, ako napr. country, clogging, mexické tance, írsky step (keď poznáte Lord of the dance) a musím sa pochváliť, že sme vyhrali tohtoročnú letnú t-com fiestu možno niektorí viete o čom to bolo
a myslím si, že tanec je skvelá vec... a nikdy sa ho nevzdám
Jeeezinko kolko nazorov .. no idem pomaly poodpovedat ...
kazdopadne som rad ze tu je tolko tanecnikov
mozno sa postretavame na dajakej sutazi heh
Ja len poznamenam, stretli ste sa uz s akutnym nedostatkom chalanov ? - bo my nie my v nasej tanciarni mame vzdy viac chalanov ako dievcat, dobre , nie ?
ja som sa zapisala na spolocenske tance zaciatkom skolskeho roku..chcela som uz minuly rok ale nejako nevyslo..je to super..uplne ma to zachvatilo..chodim na kazdu jednu hodinu..cize tri-krat do tyzdna ale ucim sa aj mimo kurzov-z internetu celkom sa to da....tanec je jednoducho uzastny a este nieco__tanec je 90% sexu:_)
ja som netancovala bo som myslela ze som drevo cely zivot a potom, rozumej teras, sexta, sme chodili na tanecnu ako pripravku na vencek.........no a som jedna z naj ake vtipne ze..minle trener poznamenal ze som jennifer lopez ale akoze chapete ze to bolo zo srnady ze si to nemyslim......lebo to ma daleko daleko od toho...a ze viem tancovat este povedal.takze tak
do tanca som sa rachla jak hovado zacnem snad choit teras na hipphop...no a ceme s kamoskami chodit na latinoo...a pravdepodobne tam de sme mali tanecnu teda v Kyjeve(hotel)ja teda...nemozem..uplne ma to meni ja cele dni pretancovavam po byte...uzasna vec, tanec.
undy ty chodis kde ze tam mate volnych partnerov? to je prakticka infoska... a co si myslis o ferovi,nas trener, nevime jaks a vola ale bol choreografom v bailande svetovom.?
ja som tancovala disco a hip-hop (dakedy daaavnoooooooo) a aj teraz si rada dakedy zatrsam ale nwm najradsej by som zacala chodit na tango....fakt pecka tanec
...hmmm. A pocita sa aj tanec pri tyci??? Ha, ha. Sranda. Tancovala som ako mala. Najprv balet, potom spolocenske a moderne a na strednej ludovky. Staci?
no tak ja by som chcel momentálne začať tancovať...ale newem či nie je neskoro.. 18-nástka na krku... a newem či vôbec tá tanečná škola berie takých starých... ale je to niečo neskutočné...prepadol som tomu len prednedávnom, no trsám si odvtedy všade..aj v škole..hehe... latino 4ever... PS : cha cha da best chcem odpoveď na hore uvedené otáázky !!! ... thx
tak sa pridavam do klubu spolocenskych tancov standard a latinu uz tancujem 6 rokov a esce stale ma to bavi cim mam viac sutazi za sebou tym to zboznujem viac a viac
Ja som tancovala asi 2 roky latino a teraz od septembra tancujem irske tance....je to uuplne uzastne...len som si zlomila nohu : disappointed: bola som sikovna no..a budem moct zas tancovat az v septembri...straaaasne sa tesim
myslim ze husky to vystihol jednoducho le presne. Tanec je umenie a umenim sa mozeme vyjadrovat.
Ja som zacinaa baletom a modernou gymnastikou ...potom som na ulici drtila ze hip hop a veeela som si uz aj odpogovala. Mozem teda potvrdit ze tancom prejavujes to co citis. No aj tak ma vzdy lakali spolocenske tance lae neni s kym:/...Ostala som verna vsetkym stylom v jednej kope ...teda okrem poga to si nehavam na koncertiky.
tancujem odmaličkaaa k tomu ma priviedli súrodenci aj rodičia, ale tancovala som najprv v takých tých detských súboroch že šmolkovia a podobne a potom som tancovala v jednej skupine, ktorá sa už rozpadla... a to bol môj koniec, bolo nás iba 5, tak sme to ukončili... a teraz tancujem len sama pre seba a keď treba tak vymýšľam niečo na school akcie
tanec je moja srdcovka. Milujem ho. 7 rokov som tancovala moderne latinsko mericke tance, ale musela som skoncit koli zdravotnym problemom.
Tieto problemy sa medzicasom vyriesili a rada by som zaala opat tancovat, pretoze iny druh sportu ma az tak nebavi. Da sa zacat so spolocenskymi tancami v 22.rokoch???neni to neskoro?
Ja som po dlhej dobe začala zase tancovať od septembra2009..v 6 rokoch som začala chodiť do zušky no po troch rokoch som prestala,nedobrovolne...potom v 12 som sa začala venovať hip-hopu,asi 4 roky...prišla puberta a opať som prestala...dnes chodím do všetkých možných tanečných kružkov v našom meste...do zušky, do súkromnej zušky, do cvč, ts drienovec...venujem sa hip-hopu, break dancu, discu, latinsko-americkým tancom, ľudovému tancu, džezovému, klasikému a mnohým iným ktoré pridu do cesty ...najviac ma ale asi teraz baví ta klasika, čo by som na seba nikdy nepovedala...hm a dostala som sa k nemu tak že ked som bola mala stále som tancovala tak ma išli naši prihlásiť na tanečnú
Ja chodim na tanecnu uz 8rokov a tancujeme prevazne taky mix....naposledy sme skusali aj brušne tance a fakt ma to zaujalo....je to brutal haluz a pekne sa pri tom formuje postava....
No takže ja tancujem už d svojich 4 rokov a dostala som sa k tomu,tak,že sme mali v škôlke karneval a videla som tam vystupovať jednu tanečnú skupinu Strašne sa mi to zapáčilo a hneď som musela tancovať aj ja Takže doteraz tancujem disco a hip hop a strašne ma to baví Už som s tým dosiahla aj nejaké tie úspechy a ako čítam nájdu sa tu aj ľudia,ktorí tancujú alebo tancovali disco a určite tancujú v nejakej skupine čo poznám Inak tanec je môj život,oddych a proste bez neho by som nemohla žiť A popri tanci som si už aj navykla na remix hudbu a hip hop..nič iné nepočúvam Iba to na čo tancujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ako dlho tancujes ty?
inak dostala som sa k tomu tak, ze som mala ist za kamaratom a on tancoval a stiahol ma do toho a trenerovi som sa pacila. skoda toho zranenia.
A dostala som sa k tomu tak, že... som lenivá... Ale chcem športovať a tanec je na to najlepší. A baví ma to, inak by som to nerobila.
a myslím si, že tanec je skvelá vec... a nikdy sa ho nevzdám
Ze balet?Take ste uz poculi?
No teta Milka tazko baletila ked bola mensia...ze jake sexi nohy z toho mam doteraz
kazdopadne som rad ze tu je tolko tanecnikov
mozno sa postretavame na dajakej sutazi heh
Ja len poznamenam, stretli ste sa uz s akutnym nedostatkom chalanov ? - bo my nie my v nasej tanciarni mame vzdy viac chalanov ako dievcat, dobre , nie ?
do tanca som sa rachla jak hovado zacnem snad choit teras na hipphop...no a ceme s kamoskami chodit na latinoo...a pravdepodobne tam de sme mali tanecnu teda v Kyjeve(hotel)ja teda...nemozem..uplne ma to meni ja cele dni pretancovavam po byte...uzasna vec, tanec.
undy ty chodis kde ze tam mate volnych partnerov? to je prakticka infoska... a co si myslis o ferovi,nas trener, nevime jaks a vola ale bol choreografom v bailande svetovom.?
pri tanci sa da zabudnut na vsetky starosti je to super ''terapia''
teraz tancujem v subore kde mame country, americky step, tap dance a nejake line dance.
aj ked to vacsina ludi nechape vyhovuje mi prave toto najviac
Ja som zacinaa baletom a modernou gymnastikou ...potom som na ulici drtila ze hip hop a veeela som si uz aj odpogovala. Mozem teda potvrdit ze tancom prejavujes to co citis. No aj tak ma vzdy lakali spolocenske tance lae neni s kym:/...Ostala som verna vsetkym stylom v jednej kope ...teda okrem poga to si nehavam na koncertiky.
tanec je moja srdcovka. Milujem ho. 7 rokov som tancovala moderne latinsko mericke tance, ale musela som skoncit koli zdravotnym problemom.
Tieto problemy sa medzicasom vyriesili a rada by som zaala opat tancovat, pretoze iny druh sportu ma az tak nebavi. Da sa zacat so spolocenskymi tancami v 22.rokoch???neni to neskoro?
diky a prajem vela pretancovanych dni